![Punk2](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/punk2.gif)
my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imi place cum arata masina ta... am citit toate post-urile... nu mi-a placut cand ai zis ca farurile tip angel-eyes sunt ilegale... perimte-mi sa te contrazic sunt 101% legale pt ca exact ca si la folie, iti da si omologare, se trece in talon... spor la munca numai bine... dai un search dupa CS-05-HHO munca ii inca in faza de inceput... am sa ma apuc serios cand o sa fiu pe banii mei... mai am putin de asteptat, vine bacu si dupaia ma angajez
Comment
-
Nu am vazut la nimeni... pt ca nu am avut ocazia sa vorbesc cu nimeni, dar nu inteleg de ce ar fi ilegale, pentru ca tu nu faci nimica rau, nu ii schimbi cu nimica configuratia masinii, am vazut insa ca la magazin iti ofera certificat rar separat pe faruri... per total pana in ziua de azi cat ai investit in masina?
Comment
-
Au sosit si pleoapele
Comment
-
Acuma de curiozitate te intreb , la bani care iai dat pe bara fata , esti multumit de calitatea ei?? ca am auzit desule povesti ca e plasticu prost, ca sa lasa, nu se potriveste,etc...misto pleoapele , si daca veni vorba de APV ce se aude de copia de pe dacia?sigpic
Comment
-
Salutare tuturor! As vrea si eu putin ajutor de la cineva care se pricepe cat de cat la sisteme audio ptr masina. Am un mp3 Clarion DB178RMP si azi mi-am achizitionat un sub Alpine SWS-1022D 300W Rms. Momentan nu am bani si ptr un amplificator, asadar CAS-ul va amplifica si sub-ul. Masina nu are cablaj ptr boxe spate, ce imi recomandati: sa duc cablaj spate pt sub din mufa ISO a masinii sau am auzit ca cele 2 mufe rca p care le are CAS-ul sunt special ptr sub. Si pentru acest tip de sub ce amplificator imi recomandati (ca am auzit k foarte important este ca impedanta amplific si sub-ului sa fie aceasi)
Comment
-
Alin28: desi nu ai postat unde trebuie, te ajut eu; subu tau e 2+2ohmi! Intrebuie un monobloc de 4ohmi sau o statie pe 2 canale si le legi in punte! Nu cumva sa pui subu direct pe Hu ca se incinge Hu si il arzi! Mai strange ani si ia ceva pe la 350 chiar 400w ca amplif!
Merci bogo4all!
Golan 91: nu e plastic e fibra! Sincer, si eu auzisem multe lucruri rele despre barile astea, pana am cumparat-o. a fost finisata 98%, nu s-a lasat deloc pana acum (3 sapt) . sg dezavantaj a fost ca nu vina chiar perfect la coltul farurilor, raman cativa mm spatiu(dar nu ma dernajeaza, ca nu-s chiar asa de perfectionist) si nu e asa de subtire cum spuneau uni, desi nici gorasa nu e!Pt golan 91, de la filtru de aer, s-a schimbat in bine sunetu, suna mai sportiv? Bafta la toata lumea!
Comment
Comment