Merci, dap pe drumul cel bun! O sa mai urmeze bixenonu si gata, eventual bara spate! Vopsitul barii spate( a buclierului. 500mii!
my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Noi modificari: filtru de habitaclu pe care nu l-am motat corect initial, dupa am descoperit cum se monta cum trebuie!
Filtru de aer Simota in carcasa de carbon si admisie custom made home madebucurati-va de poze
Comment
-
Nu mai bine faceai sa traga aer direct din grila de jos ?Asa cum ai pus acolo,trage exact de unde trage si ala stock ...
ce furtun e ala,si de unde ai cumparat si cu cat.Si pe mine ma intereseaza .Eu am gasit asa ceva clic,dar nu prea as da 1.3 mil pe 10metri ca nu prea am ce sa fac cu atat.Idee de traseu ar fi cam asta de aici
Last edited by Cristi_Xp; 11 November 2008, 02:19.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
NU l-am bagat in grila ftaa pt ca de acolo trage mai mulaer, dar trage si praf si apa. Si nu vreau sa am probleme, daca am chef de "performante" de scurta dyrata, mut rapid traseul in grila! Cat depsre ce se prezinta a montaju ala, nu sunt de acord cu motarea lui in grila jos, sau sub bara, tot la fel, aer cald si cu praf! Materialul ala e super bun, din pacate nu face baniiiiiiiii
numa sa te gasesti cu inca 10persoane, ca altfel!
C evreau s aintreb, filtru nu a venit uns cu nici un ulei, ar fi cazu sa il ung eu cu ulei special, sau numai dupa prima spalare?
Comment
-
Jos sub bara,ia aer rece ,si praf si apa nu prea vad cum trece...:P daca tot ai filtruPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Multumita lui Anonimboy, am pus si eu mana pe bara spate ds de la pilot! Va prezint varinata stelista deocamdata, pana la primavara mai exact!Bara este usor lovita, dra se va repara!
Comment
-
Frumos. Sa-i pui si praguri de la pilot ca sa fie tot tacamul. Sa auzim numai de bine
Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Merci merci! Pragurile d ela pilot nu imi plac, sunt prea simple si prea late!
De azi , masina a fost pregatita de iarana:Jnate de tabla si pneuri cu talon mare, barile date jos, antigel si lichid prbriz de iarna!
la primavara va reveni la forma mai sport!Last edited by stiancu; 1 December 2008, 23:22.
Comment
-
o mica modificare la lumini! leduri pt pozitie. urmeaza sapt viitoare si bixenonu!
Comment
Comment