my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eleron dinala am si eu...Se gaseste la Pilot.Eu nu l-am montat inca pt ca trebuie vopsit.Costa vreo 120-150 ron.
    sigpic

Comment

• e 120 ron de la pilot! il lipesti cu cilicon sanitar transparent! Multumesc de urari

Comment

• Tine lipit cu silicon sanitar?Unii ziceau ca nu prea...cica mai bine silicon de parbriz...mi-e frica sa nu il pierd pe drum
        sigpic

Comment

• Salut! Vreau sa te felicit!!!! Este primul logan tunat pe care il vad unde chiar s-a tinut cont de bun simt! Este facut finutz, fara figuri si exagerari. Este chiar un tuning frumos si cu stil! IMI PLACE FOARTE MULT! FELICITARI!!!!!! Dupa parerea mea meritai LOCUL I

Comment

• Arata super masina, ce becuri ai in pozitii si ce firma e kitul ?
            Spor in continuare!
            http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• xxxulescu, meric mult de tot. gandim la fel! becurile din pozitie sunt leduri zextar pe alb! Kitu este Pilot!
              Am terminat lucru la masina:
              schimbat ulei cutie viteze cu ceva mai vascos putin
              vopsit bara spate scos emblema si scrisurile de pe portbagaj , sudata tabla in loc cu argon, si vopsit!
              schimbat xenon Thunder(nu recomand la nimeni, s-a ars dupa o zi) cu un kit Siemens 55 w 6000! Enjoy the photos!
              Masina este terminata din punct de vedere al stilizarii!
              Attached Files
              Last edited by stiancu; 18 March 2009, 21:52.

Comment

• Frumos loganul si imi place ca e cu bun gust (city) ,sa ai noroc de el si drumuri bune.
                sigpic #

Comment

• merci la fel

Comment

• e nasol tare portbagajul....imi pare rau ca ti-o spun ( abia astept sa mi-l fac si eu asa :P ) Frumoasa masina!
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Da...super masinuta,facuta cu gust.
                      O adaugare...nu da mai bine cu stalpii usilor infoliati cu negru?
                      Am pus o poza sper sa nu te superi
                      Succes in continuare.
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• merci pt munca depusa, dar nu imi place. consider ca loganului nu ii sta bine cu stalpii infoliati deoarece sunt mult isiti in afara si se vede diferenta intre geam si stalp(parere personala)

Comment

• Am inteles...inca o data felicitari pentru munca depusa si spor la munca in continuare
                          sigpic

Comment

• o masina cu adevarat frumoasa!sa ai parte de fiecarte calut si de fiecare leut cheltuit!p.s. cat a costat kitul asta de la pilot?
                            "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• bara fata 5,3 mil
                              bara spate5,2 mil
                              eleron pilot 1,5 mil
                              praguri 60ron setul
                              Va multumesc!

Comment

• salut , cum ti`au facut bara ?
                                ti`au dat`o jos au pus prelungire chit finisaj si vopsit ?
                                arata frumos din spate
                                numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google