my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dap. e din 2004! La mine in Craiova, iarna nu prea e zapada. daca la asta te referi!

Comment

Arata bine vopseaua, esti meserias, FELICITARI! O sa le vopsesc si eu, sa se asorteze cu tapiteria de PRESTIGE pe care tocmai am achizitionato, dar astept sa vad cum se mentine la tine vopseaua peste vreo 2 luni.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by stiancu
        dap. e din 2004! La mine in Craiova, iarna nu prea e zapada. daca la asta te referi!

da la asta ma refer ,este bine atunci sper sa nici nu ai zapada ca ar fi pacat sa lovesti prelungirile , mai ales pe fata
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

Merci, Dan.gutu! Pe fata am distrus-o acum 2 luni, intr-un crater aparut in mijlocul drumului, noaptea, pe ploaie! Acum imi caut spoiler cu totul, dar nu am gasit pe cineva sa lucreze calumea!
          Last edited by stiancu; 22 September 2007, 07:56.

Comment

frate respect pt masina asta.mult bun gust si rafinament.se bucura ochiul meu cand o vede.husa de volan de unde ai luat-o?sa ai grija de ea ca e pacat de cum arata.bafta
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Pentru o masina la care ai lucrat singur e prea adevarata... adica vreau sa zic ca ai facut o treaba excelenta... lucrezi in domeniu? daca nu, mai bine iti deschizi un garaj
              :inlove:

Comment

Originally posted by stiancu
                Revin cu noile schimbari ale masinii mele! Cu ocazia insonorizarii usilor, daca tot aveam fetele de plastic demontate, mi-am zis sa le vopsesc negru mat! !
                au iesit bine,imi place cum le-ai facut...banuiesc ca le-ai vopsit si pe alea din spate?

Comment

Voi nici nu stiti cat de bine poate sa arate.
                  Eu am vazut-o live si va spun ca arata mai bine ca multe masini straine.
                  Bravo mane si sper ca intr-o zi sa ajunga si a mea asa.
                  War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
                  --->Logan Tuning Club Craiova<---

Comment

ma bucur sa citesc asemenea cuvinte scrise de voi! volanul e imbracat in piele, nu e husa, e facuta de un nene in craiova.daca vrei nr lui, anunta-ma! Apropo, sunt student la o facultate care nu are de aface in nici un fel cu mecanica sau masinile, in schimb sunt foarte pasionat de ceea ce fac si banuiesc ca de asta rezultatele sunt asa! Da, am vopsit si usile din spate. O sa pun poze cu ele montate!)

Comment

Ai vopsit si partea de panza care vine pe fetele de usi?Cum sunt prinse acele panze?
                      sigpic

Comment

dap, si panza! e prinsa prin lipre la cald, foarte nasol de lipit ceva peste
                        alte poze cu masina
                        Attached Files
                        Last edited by crististreulea; 9 January 2008, 09:51.

Comment

misto husele ,cat te-au costa si unde le-ai facut ?
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

Nu-s la comanda, sunt de pe piata! 1,2 mil.

Comment

dar unde naiba ca eu nu gasesc ,si vad ca sunt si mulate ,sunt super misto ,mi-as lua si eu dar nu gasesc

te rog fa si tu o poza cu macro sa vad textura (aproape de tot)
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

Sunt bestiale husele, au o textura placuta si sunt si durabile.
                                Doar o problema daca ai blugi cu capse ca se prind in ele!!! Dragos stie!)
                                War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
                                --->Logan Tuning Club Craiova<---

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google