dap. e din 2004! La mine in Craiova, iarna nu prea e zapada. daca la asta te referi!
my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by stiancudap. e din 2004! La mine in Craiova, iarna nu prea e zapada. daca la asta te referi!
da la asta ma refer ,este bine atunci sper sa nici nu ai zapada ca ar fi pacat sa lovesti prelungirile , mai ales pe fata"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
-
Originally posted by stiancuRevin cu noile schimbari ale masinii mele! Cu ocazia insonorizarii usilor, daca tot aveam fetele de plastic demontate, mi-am zis sa le vopsesc negru mat! !
Comment
-
Voi nici nu stiti cat de bine poate sa arate.
Eu am vazut-o live si va spun ca arata mai bine ca multe masini straine.
Bravo mane si sper ca intr-o zi sa ajunga si a mea asa.War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
Comment
-
ma bucur sa citesc asemenea cuvinte scrise de voi! volanul e imbracat in piele, nu e husa, e facuta de un nene in craiova.daca vrei nr lui, anunta-ma! Apropo, sunt student la o facultate care nu are de aface in nici un fel cu mecanica sau masinile, in schimb sunt foarte pasionat de ceea ce fac si banuiesc ca de asta rezultatele sunt asa! Da, am vopsit si usile din spate. O sa pun poze cu ele montate!)
Comment
-
dap, si panza! e prinsa prin lipre la cald, foarte nasol de lipit ceva peste
alte poze cu masinaLast edited by crististreulea; 9 January 2008, 09:51.
Comment
Comment