my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am aici materialul din volanul de mai demult, care e identic cu cel din huse, e din acela cu gaurele. intradevar, se agata la capsele blugilor, dar nu se rupe
    Attached Files

Comment

auzi am uitat sa te intreb este material textil sau piele ecologica ?
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

textil, pe piele transpiri de mori

Comment

si de unde sunt cumparate?

Comment

pai stiu ca eu am din astea din piele ecologica si mor vara in ele si iarna te kk pe tine de frig pana se incalzeste ,zi-ne si noua de unde le-ai luat nu ne mai fierbe ca vrem si noi
            "cui nu-i place , valea"

Comment

scuze...acum am vazut ca sunt din piatza....dar cum se cheama....mai sti ce scria pe ambalaj sa stim ce sa cumparam

Comment

da chiar ne-ar trebui eticheta sau ceva de jenul asta sa stim si noi ce luam sa nu fie altceva
                "cui nu-i place , valea"

Comment

http://www.typer.ro/ro/cat/8/ ...uite aici modele de huse...se gasesc in magazine.
                  sigpic

Comment

mersi dar nu stiu daca sunt tot din alea ,am sa ma interesez
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

Nu va fierb mai, ce aveti? Eu le-am luat de la o reprezentanta Daewoo, am vorbit cu vanzatoarea si mi-aa adus speciale de logan! Ma uit azi la mbalaj si va fac poza! Am vazut in schimb la Selgros identice, acum 2 luni! Daca e. ma duc la Daewoo si intreb de reprezentanta cxeva prin Bucuresti si va zic. ok?

Comment

Originally posted by stiancu View Post
                        Nu va fierb mai, ce aveti? Eu le-am luat de la o reprezentanta Daewoo, am vorbit cu vanzatoarea si mi-aa adus speciale de logan! Ma uit azi la mbalaj si va fac poza! Am vazut in schimb la Selgros identice, acum 2 luni! Daca e. ma duc la Daewoo si intreb de reprezentanta cxeva prin Bucuresti si va zic. ok?
                        am vazut masina la intalnirea ''logan club'' si am ramas PROFUND impresionat...tine-o tot asa ..!!!!
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                        http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

masina e misto asa dar kitu ala de spolare e depasit rau ..are o fibra cat foaie de tigara..
                          http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
                          id mess liviu_stilist

Comment

cam asa e, e depasit, dar nici nu e kit de spoilere!nu uita ca si tu ai avut kitu asta, doar ca l-ai schimbat mai repede ca mine! in primavara schimb spoileru fata! lyv, vreu si eu niste poze cu masina ta. unde pot sa vad?

Comment

misto golan mai ai ...sa-l stapanesti sanatos si sa ai cati mai multi km cu el...
                              sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

merci mult man, respect!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google