sa o stapanesti sanatos!!!frumoasa culoare,ai grija cu jenti pe 17...la ce drumuri avem!bafta!
B-66-BPM VanDiesel
Collapse
X
-
mersi
e trantita cu H&R; nu imi vine a crede cand deschid portiera ca jos ee palma de la prag la sol
sunt multumit;
referitor la jante se amana proiectulse simte recesiunea din plin..o sa fac altele mai marunte
- sa scap de sigle si alte inscrisuri; un clean; imi montez eleronul care il prezentasem mai sus dar nu mai vad pozele; vad ca au disparut;
- imi montez oglinzile electrice
- iau niste stergatoare aero ca lumea
- si probabil o sa iau anvelope de 195/60/15
am dat jos si bandoul cromat; sta mult mai bine fara el."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
un drum pana la Durau...cateva poze recente...cauciucuri de vara dar a urcat..probleme cu zapada inalta[garda joasa]Attached Files- IMG_4134.JPG (1.61 MB, 265 views)
- IMG_4140.JPG (1.81 MB, 199 views)
- IMG_4161.JPG (1.31 MB, 154 views)
- IMG_4163.JPG (1.24 MB, 141 views)
- IMG_4179.JPG (1.37 MB, 174 views)
- IMG_4180.JPG (1.34 MB, 116 views)
- IMG_4181.JPG (1.33 MB, 71 views)
- IMG_4182.JPG (1.64 MB, 142 views)
- IMG_4183.JPG (1.63 MB, 138 views)
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Se cam chinuie prin zapada, a?Cauciuce de vara..suspensie joasa.. zapada mare = impotmolire
)
Oricum arata bineDe ce nu vopsesti spoilerele in culoare masinii? si sa`i dai paravanturile alea jos.. sau cum le zice
Apropo.. Superb peisaju..Last edited by zevzec; 16 February 2009, 11:58.
Comment
-
mersi
stiu ca stau mai bine fara paravanturi....dar sunt practice...cel putin pe fata...pe spate cred ca o sa le dau jos...
de vopsit nu ma complic inca...dar as vrea sa ii fac un clean sa scap de toate siglele si inscrisurile de pe ea...eventual sa imi iau o grila fara locasul ptr sigla"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
E cool masina , arata bine cu suspensia aia HR dar baga niste jante maricele sa vezi imbunatatire estetica evidentaDaca tot vrei sa iei anvelope mai mari decat ai in talon iti recomand ceva de 16 sau 17 inch cu anvelope 205/50/17 sau 205/55/16 (195/60/16) oricum ai de unde alege. Arata bine oricum .. ce mai
1.6 MPi Icy White
Comment
-
am gasit o ocazie sa le iau ... anvelopele sunt 205/45/16; sunt originale de magane II; eu zic ca arata bine..."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
Comment