B-66-BPM VanDiesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sa o stapanesti sanatos!!!frumoasa culoare,ai grija cu jenti pe 17...la ce drumuri avem!bafta!
    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

mersi
      e trantita cu H&R; nu imi vine a crede cand deschid portiera ca jos e e palma de la prag la sol sunt multumit;
      referitor la jante se amana proiectul se simte recesiunea din plin..o sa fac altele mai marunte
      - sa scap de sigle si alte inscrisuri; un clean; imi montez eleronul care il prezentasem mai sus dar nu mai vad pozele; vad ca au disparut;
      - imi montez oglinzile electrice
      - iau niste stergatoare aero ca lumea
      - si probabil o sa iau anvelope de 195/60/15

am dat jos si bandoul cromat; sta mult mai bine fara el.
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Adevarat !! Ce i s-a schimbat aspectul..imediat ;) Sa le porti cu placere !
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

frumoasa masina .sa o stapanesti sanatos.si eu cred ca o sa dau jos nichelul din fata

Comment

Originally posted by VanDiesel View Post
            - folie Lumar fata spate in limita legii
            Mai exact cat la % fata si spate ai?

Comment

73% spate
              5% fata
              la vara o sa pun si pe fata 50% cred...nu am AC

Comment

ai vrut sa zici invers
                pe spate 5%
                iar fata 73%
                asa am si eu,ca e singura legala daca o sa pui pe fata 50% sa nu ai probleme cu politia

Comment

corect
                  cu politia...stiu ca e un risc...mai vad pana la vara...
                  eleronu oare sa il prind in suruburi sau doar cu silicon?

Comment

un drum pana la Durau...cateva poze recente...cauciucuri de vara dar a urcat..probleme cu zapada inalta[garda joasa]
                    Attached Files

Comment

Se cam chinuie prin zapada, a? Cauciuce de vara..suspensie joasa.. zapada mare = impotmolire )
                      Oricum arata bine De ce nu vopsesti spoilerele in culoare masinii? si sa`i dai paravanturile alea jos.. sau cum le zice

Apropo.. Superb peisaju..
                      Last edited by zevzec; 16 February 2009, 11:58.

Comment

Frumoasa, sa ai grija de ea si la mai multi km fara incidente neplacute

Comment

mersi
                          stiu ca stau mai bine fara paravanturi....dar sunt practice...cel putin pe fata...pe spate cred ca o sa le dau jos...
                          de vopsit nu ma complic inca...dar as vrea sa ii fac un clean sa scap de toate siglele si inscrisurile de pe ea...eventual sa imi iau o grila fara locasul ptr sigla

Comment

E cool masina , arata bine cu suspensia aia HR dar baga niste jante maricele sa vezi imbunatatire estetica evidenta Daca tot vrei sa iei anvelope mai mari decat ai in talon iti recomand ceva de 16 sau 17 inch cu anvelope 205/50/17 sau 205/55/16 (195/60/16) oricum ai de unde alege. Arata bine oricum .. ce mai
                            1.6 MPi Icy White

Comment

daca ar fi pe 17 clar as baga 215/45/17[se pastreaza dimensiunea rotii stock] iar pe 16 as baga ceva cu 225 si balon mic...dar mai vad

Comment

am gasit o ocazie sa le iau ... anvelopele sunt 205/45/16; sunt originale de magane II; eu zic ca arata bine...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google