B-66-BPM VanDiesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in mare nu se aude diferit fata de stock; infunda putin sunetul si scoate in evidenta sunetul de diesel;
    insa e doar inceputul urmeaza evacuare si de la toba la turbina pe 60, posibil sa scot catalizatorul daca tot nu scoate un pic mai mult bass;
    in mare nu e ce ma asteptam; poate daca optam ptr un remus sau magnaflow se simtea ceva mai mult la zgomot
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

update; poze noi
      Attached Files

Comment

cam asa se aude toba la diesel

Comment

Imi plac pozele, sunt f artistice :P! Imi place toba si cum arata si cum suna dar parca mai trebuia scoasa de sub bara inca 1 cm, dupa ce s-a innegrit interiorul nu mai iese in evidenta mai ales ca ai fum depus si pe masca in jurul gaurii de evacuare. Totul e negru in zona... si mai strange putin wastegate-u sa-ti creasca presiunea in turbina ca scoate mult fum! Un sfat: Dupa ce o turezi asa mai catre maxim (sper ca nu la rece) ) nu opri imediat motorul, mai lasa-l cel putin 1 min sa-si faca si turbina ungerea si racirea!
          Last edited by Bibi; 20 April 2009, 09:14.

Comment

Frumoasa masinutza !!! Dar cum a zis si colegu' ( bibi ) mai vezi cum o mai prelungesti putin - toba finala - ca e pacat sa o vezi asa "afumata" !!! Ce e ala wastegate ?! Bafta la toata lumea !!!
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

Wastegate-u e supapa care tine sau lasa gazele de evacuare doar pe paletii de evacuare ai turbinei sau pe o a 2-a gaura de evacuare. Gazele iesind doar pe partea cu paletii acestia se invart mai tare, invartindu-se mai tare tot axul, fac admisie mai buna de aer. Admisie mai buna=presiune mai mare in turbina.
              Last edited by Bibi; 20 April 2009, 15:20.

Comment

omu ma intrebase daca vreau sa o scot mai in afara..asta e asa ramane
                motorul era incalzit in filmuletul ala deja, oricum mai apar zgomote de fond...
                nu stiu cum se regleaza wastegate-ul

am avut multe belele pana am montat-o; tipsu intra la fix pe dimensiunea originala a taieturii din spoiler; nu am vrut sa decupez din spoiler; cu - colierul flexibil imi atingea in spoiler si facea foarte urat; pana la urma am fixat toba de caroserie prin sudura; din ce am inteles ulterior nu prea e bine caci toate vibratiile se transmit in caroserie...face toti banii toba sunt convins ca pe benzinara s-ar auzi mult mai fain ii fac vant curand
                Last edited by VanDiesel; 20 April 2009, 19:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

la ce... ii faci vant? ... stii ca daca o vinzi, sunt primul cumparator la toba )
                  sigpic

Comment

OK !!! Multumesc pentru explicatia cu Wastegate-u' !!!
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

Frumoasa masina ai leasing la ea prin ce firma?

Comment

...........VB

Comment

Frunoasa masinutza ! Spor la tunarit in continuare si la mai multi HP!
                          Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

merci. si a ta a fost o alegere buna .. 1.6 16V!

...........
                            Last edited by VanDiesel; 24 April 2009, 23:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nimic nou la masina...doar ca am vandut toba
                              ma bate gandul sa montez AC ... desi stiu ca nu e recomandat...

Comment

nici nou la golan??nu-i pui alta toba mai silentioasa decat fosta:p
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google