B-66-BPM VanDiesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Super bine arata , ma gandeam si eu intr-o perioada la niste jante de renault ca am mai vazut si chiar dau bine pe al nostru logan. Daca poti sa imi zici cu cat le-ai luat...
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

super masinutza...bravo

Comment

1000 roni cu tot cu anvelope..au cam 70% uzura; si primesc si rezerva
        oricum pe la vara am sa imi iau anvelope 215/45/16; jantele sunt 6.5j; daca erau 7j puneam din start 225/50/16
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Draguta trotineta!!!!!
          Fa-i si tu un upgrade la bicicleta
          Spor la banuti ca iti vor trebui la tunareala!
          Bafta!

PS. Parerea mea e sa scapi de insemnele "renault" de la jante! O sa "dea" mult mai bine!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Originally posted by VanDiesel View Post
            update la trotineta..205/45/16; a mai coborat garda cu 1cm; total 5.5cm
            Am vazut la inceput ca prin remapare ai ajuns de la 70 Cp la 90 Cp cum se simte diferenta?
            Mersi.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

super tare arata masinuta acum cu jantele astea. Se pot schimba insemnele cu renault sau vrei sa le lasi pe astea?
              Cere un dus proaspat

Comment

Chiar dau super bine jantele de megane,am mai vazut un logan,dar nu avea insemnele de renault pe jante.
                Cat despre dusul ala...cat mai repede

Comment

Originally posted by FastFurious View Post
                  Am vazut la inceput ca prin remapare ai ajuns de la 70 Cp la 90 Cp cum se simte diferenta?
                  Mersi.
                  se simte destul de bine la diesel; cuplul a crescut la 200Nm; abia astept sa ii fac un dyno sa vad datele reale; se va da drumul curand la singurul stand dyno din moldova
                  PS: a scazut si consumul cu aprox 0.3-0.5l/100km in exterior; in oras..la fel, e de inteles

mersi pentru laude; de inscriptia renault as vrea sa scap dar nu stiu daca voi pastra jantele...le-am scos la vanzare de altfel; am pata pusa pe keskin kt3 black cu buza polisata de 15" si cauciucuri toyo
                  ca impresie.. nu sunt dezavantaje atat de mari cu anvelopele...zgomotul in interior e putin marit...auzi si cu geamurile inchise cum ruleaza cauciucul pe asfalt , franarea intradevar e ceva mai eficienta, stabilitatea e muuult crescuta in curbe..in fine e mai lipita de asfalt; si ceva mai trantita totusi cred ca ar da mai bine cu 215/55/16;

urmeaza si dusul ca merita
                  Last edited by VanDiesel; 27 February 2009, 00:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

un update..am scapat de paravanturile spate si un dus cum i-am promis
                    este o culoare frumoasa care iese in evidenta doar cand e curata masina; cand e murdara e jalnica...
                    Attached Files

Comment

Foarte frumos
                      Jantele arata super , mai ales ca sunt mari...pobleme cu politia?

Comment

Heheee,alta viata domne , asa sa o tot vezi,mai ales cu jantele alea si V-urile cu care e incaltata...

Comment

Originally posted by spark88 View Post
                          Foarte frumos
                          Jantele arata super , mai ales ca sunt mari...pobleme cu politia?
                          momentan nu oricum le tin inca o saptamana dupa care le scot...le-am pus la vanzare deja nu vreau sa abuzez de ele
                          am pata pusa pe cele care le ai si tu keskin kt3 si toyo t1r 205/55

Comment

Ale mele sunt DBV

Comment

keskin kt3 sunt identice am confundat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google