Si eu tot Borbet LV4 as zice ca sunt cele mai potrivite pentru Logan.
Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)
Collapse
X
-
Pana la urma cred ca o sa las fudulia la o parte si o sa iau niste jante mai simple ca design dar mult mai usoare: ATS DTC.
17x7.5 ET 40
S-ar putea sa fie cam mare ETul si jantele sa stea prea "bagate", caz in care voi pune distantiere.Attached Filessigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Salut, eu as alege Dotz Brand Hatch sau ATS DTC, sunt cele mai frumoase, iar cu o suspensie mai joasa se potrivesc cel mai bine!
Comment
-
Mergi pe ATS desi ambele modele imi plac!
Comment
-
In sfarsit am pus mana pe arcuri H&R
Am dus masina la service azi sa rezolv o paguba la aripa stanga spate. M-au asigurat cei de acolo ca pana vineri e gata. Asa sper sa am timp sa si montez arcurile pana la regionala.
Apropo: unde montez si eu un set de arcuri vineri sau sambata in Bucuresti?sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
iti sugerez , daca ai posibilitatea si ajutor, sa te apuci chiar tu de montat ( sau sa gasesti o cale de mijloc) . In service te costa mult prea mult si nu se merita..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Jockere, ai dreptate, m-am uitat pe tutorialele lui Cristi de la sectiunea How To si schimbatul arcurilor e treaba relativ simpla. Pe mine ma apucasera caldurile cand ma gandeam la presele cu care schimba tata arcurile la Dacia lui 1300... Cand colo, la Logan desfaci cateva suruburi/piulite si arcurile... cadsigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
vezi numa sa le pui si la loc ... ca acolo se fac greselile mari...la pusul suruburilor inapoi )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Valentin_N View PostIn sfarsit am pus mana pe arcuri H&R
Am dus masina la service azi sa rezolv o paguba la aripa stanga spate. M-au asigurat cei de acolo ca pana vineri e gata. Asa sper sa am timp sa si montez arcurile pana la regionala.
Apropo: unde montez si eu un set de arcuri vineri sau sambata in Bucuresti?
Comment
Comment