Aceasta este honda despre care se vorbeste?
Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)
Collapse
X
-
Originally posted by cristi_ccd View PostAm o intrebare. Vad ca ai renuntat la ansamblul de bobina pe fiecare bujie in parte si ai ramas la una singura. Totusi din ce am auzit, lumea spune ca este mult mai eficient sa ai bobina si bujia. Crezi ca vei putea optimiza mai bine performantele cum ansamblul tau?
Comment
-
Nu uita pompa de benzina si de ulei.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Am inteles... Se pare ca la tine nu se poate. Totusi trebuie sa ma documentez mai bine. Din ce stiam eu, stand-alone-urile la care m-am uitat aveau la necesitati trecuta configuratia cu bobina pe fiecare bujie in parte. Insa tu ai altceva. Poti totusi sa-mi trimiti un PM ceva, daca nu e deranjul prea mare? As vrea sa stiu mai multe legate de acest management. Ce inseamna el si cum se regleaza. Multumesc anticipat
Comment
-
Am scos masina din service azi. Motorul merge ok, trage bine la turatii mici dar peste 3000 de ture incepe sa se simta ca pierde putere. O sa pun turbina si asta o sa corecteze acest inconvenient
Tablaria si vopsitoria e foarte misto, bietii de la Autoracing au facut o treaba de nota 10!
Ramane doar sa-i fac un polish total sa scap si de imperfectiunile de pe panourile care n-au fost vopsite.
Revin cu poze mai pe seara.
Ca o nota secundara: mi-am comandat capacele originale pentru Enkei-uri, trebuie sa vina cam intr-o saptamana
Acum, doar de-as avea noroc sa gasesc niste capacele si pt BBS-urile de iarna, as fi cel mai fericit. As face o aroganta maxima, as scoate emblemele de BMW si as pune sigle Dacia, sa moara puristiisigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
@cristi_ccd: As avea de castigat putin din axe mai agresive dar nu sunt absolut necesare. Merge binemersi si fara.
Si niste poze cu telefonul:sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Cunosc si eu proiectul baiatului din Brazilia . Mai e un megane k4m in turcia turbat . un clio k4m in spania turbo . k4m turbo incerc si eu doar ca inafar ade soft la mine totul e home made... ce-i drept nu dispun de un buget cu care sa ma arunc in cap in motor dar sper sa iasa ceva frumos . eu am inceput cu un garret T2.
Comment
Comment