Arata chiar bine cu jantele astea, se potrivesc perfect cu designul masinii. Sunt curios de rezultat dupa ce ii pui turbo .
Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)
Collapse
X
-
-
corect dsign si are numar care se termina cu 7 ,
albastru e o nuanta puternica nu poate scapa de eaLast edited by lau911; 9 August 2011, 11:20.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Turbina e un GT2556 si va ramane asta daca nu vor fi probleme de spatiu.
Galeria de evacuare se va face, am gasit cativa furnizori de servicii in domeniul asta. Decizia finala depinde de pret si de cat de repede pot lucra. Toate modificarile la motor vor fi facute in perioada 22 august - 2 septembrie, cand voi fi in concediu de odihna.
Cu galeria de admisie ma chinui, am nevoie de cineva care sa sudeze bine in aluminiu...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
-
Originally posted by Cristi_Xp View Poste cumparata deja turbina ?
Originally posted by matheo66c View PostAm pe cineva care sudeaza bine in aluminiu,ne auzim la telefonsigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Versiunea greu de inteles: Am fost la frizer si i-am facut un sauvage ("ia-ma matale asa pierdut la spate!").
Versiunea populara: Am retezat arcurilii depii spate!
Versiunea tehnica: S-a executat scurtarea arcurilor spate cu o spira. Masina a coborat cu aproximativ 2 centimetri, rotile din spate fiind perfect centrate in aripa atunci cand masina este goala. Datorita duritatii suspensiilor spate, masina inca pare ca poate sustine 4 persoane. Tin sa mentionez ca n-am repozitionat bucsile sperand ca surplusul de rigiditate dat de bucsele tensionate sa impiedice rotile sa atinga in aripi.
Stance done, time to move up to more serious shit!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Alearga mateo pe sub masina cu mainile ridicate faara probleme
Comment
-
acuma cer aripile roluire sa arate "fromos"Attached Filessigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment