si turbo , cand ?)
Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)
Collapse
X
-
Originally posted by Valentin_N View PostAm reconditionat jantele de iarna si le-am montat pe masina. Winter Mode 2011 activated!
BBS RZ (versiunea de BMW E30) 15x7 ET24
BF Goodrich G-Force Winter 185/65 R15
Daca as gasi capace pentru ele, as fi foarte fericit desi nu prea cred ca o sa gasesc prea curand.
PS: Pe spate ar merge un distantier de 10-15 mm
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postsi turbo , cand ?)
Originally posted by alessandro View Postin ce a constat reconditionarea ? ai vazut ce scrie pe ele ? made in W.Germany
Se vede traba germana, s-au indreptat fara probleme si s-au echilibrat cu putini plumbi.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
e bine atunci. poate la mine bateau si din cauza gumelor nasoale
in sfarsit vad si etrierii aia. astept cu deosebit interes sa vad cum faci "portetrierul"Last edited by alessandro; 11 November 2011, 15:49.
Comment
-
Toate 4 jantele erau strambe cand le-am luat de la tine. Doua din ele erau destul de nasol, noroc ca nu erau descentrate din butuc. Celelate doua erau doar putin, indeajuns sa fie echilibrate cu mai mult plumb. Le-am indreptat pe toate sa fiu sigur.
Nu am nimic de reprosat totusi, au fost mega-ieftinesigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Arata ,nu le vinzi ? parca imi pare rau ca le-am dat si am baut banii ),gata nu iti mai dau nimicasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
stai linistit ,e deajuns mandria ca un viitor logan cu tuBOU are fostele mele jante cei drept ,de iarna .Ating pe spate cu distantieri de 20mmsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
N-am rezistat si am pus distantierii de 20mm pe spate.
Atinge in aripi cu 4 persoane in masina dar doar la denivelarile la care masina balanseaza stanga-dreapta.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Comment
-
Comment