Doamne cum fierbe sanjili in mine )) O sa fie o bestie
Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)
Collapse
X
-
Iti doresc suces si parale domnul Valentin
Ps : sa lucrezi cu calm si cap ,cum ne-ai obijnuit .Last edited by lau911; 5 January 2012, 23:10.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Si in mine frige vena ma cumpatez, mai e mult de lucru.
Chiar si dupa ce o sa fie gata tot, cumpatarea o sa fie cuvantul de ordine, puterea aia nu va fi usor de pus jos, va ave nevoie de o gramada de respect si galeti intregi de calm sa sa faca treaba.
Multumesc mult pentru urari, maine seara sper sa ii dau o cheie sa vad cu merge decomprimat. Masina o sa mai ramana cateva zile in service pana termina baietii de vopsit ce e de vopsit.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Are vreo importanta faptul ca ai softul de 16v Dimsport cu internele astea pentru turbo? Sa nu apara nereguli pe perioada "rodajului".
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostAre vreo importanta faptul ca ai softul de 16v Dimsport cu internele astea pentru turbo? Sa nu apara nereguli pe perioada "rodajului".Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Frumos inceput de an! As vrea eu sa am buget pentru asa ceva...
Oficial, esti idolul meu ) - singurul cu 16v care incepe turbare...
Bafta in continuare!
P.S: Voi urmari din umbra!
Comment
-
Am asistat la o discutie vineri, intre Vali, Soran, eu si un prieten de-al lui Alex Parvu, tipul cu Honda Civic.
Prietenul cu Honda era foarte nedumerit de faptul ca un Logan va avea atatia cai.
Stateam si ma intrebam : de unde atata prejudecata? Avea omul impresia ca motorul K4M este de Dacia si ca nu are cum sa dezvolte atata putere. Dupa ce i s-a explicat ca avem alte biele si pistoane, ca avem niste mecanici priceputi care au mai facut asa ceva si ca avem un proprietar care s-a documentat foarte mult, omul tot "nemultumit" era.
Probabil ca urmeaza sa-si dea foc la Honda cand o sa treaca Vali pe langa el ca racheta
Comment
-
Originally posted by dsign View PostAm asistat la o discutie vineri, intre Vali, Soran, eu si un prieten de-al lui Alex Parvu, tipul cu Honda Civic.
Prietenul cu Honda era foarte nedumerit de faptul ca un Logan va avea atatia cai.
Stateam si ma intrebam : de unde atata prejudecata? Avea omul impresia ca motorul K4M este de Dacia si ca nu are cum sa dezvolte atata putere. Dupa ce i s-a explicat ca avem alte biele si pistoane, ca avem niste mecanici priceputi care au mai facut asa ceva si ca avem un proprietar care s-a documentat foarte mult, omul tot "nemultumit" era.
Probabil ca urmeaza sa-si dea foc la Honda cand o sa treaca Vali pe langa el ca racheta
Din cati hondari sunt in Romania si sunt frate fara nr , la putini vezi ceva motoare de doamne ajuta ,restul 1.3-1.4-1.5 cu care oricum iau bataie de la logane Plus ca in fond si la urma urmei cea mai tare motorizare de pe o onda d-asta hatch egX e 1.6 ala de 160 cai ,masina cu cuplu cat loganul la care daca ai urcat 5 in masina zici ca e dacie.Bine ca n-a zis ,la ce sa bagi atatia bani intr-un logan ,mai bine iti luai o hondaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment