Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Discurile de 300 intra in jante de15 insa problema sunt etrierii. Cand le montez o sa masor diferentele de dimensiune intre frane si le postes aici.
    sigpic
    ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Ar trebui sa intre am vazut pe net 205-uri gti cu discuri de 300mm si etrieri de 406 v6 ...acum socoteala din targ nu e aceasi cu aia de acasa asta-i logan

Acuma cu franele de clio pe spate, v-a trebui sa renunti la flanse ,nu o sa mai fie asa de mare ecartamentu pe spate (nu o sa mai arate cum iti place ) dar probabil v-a fi mai manevrabila , regula asa zice ecartamentul spate mai mic decat pe fata ,dar tu sti mai bine
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Lasa bre ca pe spate calculele sunt facute deja pe masina lu' nea Dsign: cu discuri rotile ies 1cm in plus in afara dar asta nu ma afecta pentru ca voi adauga oricum 1 grad de cadere. La diametrul actual al rotilor, 1 grad de cadere deviaza partea de sus a rotii cu 10.4mm spre interior, compensand diferenta de 1cm de ET ;)
        Si in ultima instanta, daca socoteala nu se potriveste cu realitatea, vand flanesele si-mi fac altele :P
        sigpic
        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Hai spor la treaba si nu fi zgarcit cu pozelebaga pozici sa invete si alti....
          sigpic

Comment

• sa-ti bage poze cu piesele doar ... ca pe masina nu e nimic dar si cand va fi

Comment

• Ieri m-am apucat de frane.
              Am montat puntea spate noua cu discuri Ferodo cu rulmenti noi SNR, saibe de cadere 1grad si etrieri reconditionati. In poza nu se vad senzorii ABS care sunt pusi deoparte la pastrare pana se monteaza pe masina.
              Din pacate n-am putut monta franele ieri, am niste probleme pe fata.
              Prima oara vestile bune: etrierii Brembo de Peugeot se potrivesc la fix la gauri si se centreaza perfect pe discurile Renault.
              Vestea naspa e ca discul de Grand Espace e prea mare. Am nevoie de ceva mai mic cu 5mm in diametru ca etrierul sa "ajunga" la prinderile de pe portfuzeta. Pacat, arata mortal cu discurile de 300!
              In catalogul Renault exista discuri de 280 pentru Clio RS/Megane2/Laguna 2/etc care dupa dimensiuni se vor centra perfect in etrieri. Totusi as vrea ceva mai mari asa ca acum caut alternative de ~290mm. Am gasit in catalogul de la Ktec Racing un kit de upgrade pt Clio RS cu discuri de 285mm insa par sa fie facute la comanda, dimensiunea asta nu exista in catalogul Brembo OEM.
              Attached Files
              Last edited by Valentin_N; 15 July 2012, 18:08.
              sigpic
              ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Sti ca la mine totu are rezolvare,daca bagam noi discu in strung 5mm??moare cineva???ce zici tu acolo de la Ktec sunt o poala de bani,pentru ce??10mm in minus?
                sigpic

Comment

• Am descoperit ca cei de la KTec folosesc discuri custom facute de EBC. La EBC in oferta sunt niste discuri de 288mm cu prindere 4x100, o sa intreb maine la importator care e offset-ul ca sa fiu sigur ca se centreaza bine pe etrier.
                  As prefera sa evit sa strunjesc discul de Renault dar ramane valabila optiunea daca n-am alternative...

Inca o poza cu un fraier care imi strica puntea :P
                  Attached Files
                  sigpic
                  ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• sunt curios daca o sa iti iasa treaba cu abs-ul

bafta, frumos proiectul
                    sigpic

Comment

• Am rezolvat problema puntii fata cu niste discuri de 280mm de Magane 2. Orice altceva mai mare n-ar fi intrat in etrier... Centrarea etrierului pe disc e perfecta doar daca se monteaza saibe de 3mm care sa deplaseze etrierul spre interiorul masinii. Chiar si asa si cu toate ca rotile fata au ET23, spatiul dintre etrieri si spitele jantelor e de ~3mm.
                      Maine imi vin conductele de frana metalice pentu fata si sper sa am timp sa montez totul pe masina.
                      sigpic
                      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• just can't wait

Comment

• Asa nenea,ca ne creste barba aici!!
                          Attached Files
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• More updates:
                            Mi-a venit galeria de evacuare de care sunt extrem de nemultumit. Calitatea sudurilor, desginul si pozitionarea flansei de turbo sunt foarte slabe. Le-am dat mail portughezilor de la care am cumparat-o si o s-o trimit inapoi.
                            sigpic
                            ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• vezi sa aibe tracking ce trimiti inapoi,atat aici in tara cat si dincolo.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cam asa arata mareata galerie.
                                Attached Files
                                sigpic
                                ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google