Logan Prestige 16v ( Castigator : Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2011)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inutilaaaaaa ? astept parere dupa ce iei 2 viraje tinandu-te de dansu` si mai vorbim
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Ma uit de fiecare data pe thread-ul tau si mereu sunt uimit de tot ceea ce faci la al tau automobil.
      Admisia arata intr-un mare stil si bag mana in foc ca isi face treaba de fiecare data cand folosesti piciorul pe pedala corecta. Mi-ar face o placere deosebita sa aud zgomotul admisiei.
      Mai nou vad ca ai achizitionat si un "covrig" sport. Sa-l invarti cu placere!
      Spor la treaba si bafta in continuare!

Comment

• Mersi de aprecieri!
        Motorul trage mai prost acum cu admisia asta dar face un zgomot de zici ca-i V8. A crescut si consumul, mamanca vreo 13.5 in oras Asta se intampla cand ai filtru prea permisiv, motor decomprimat si soft standard...
        sigpic
        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• tu teoretic ai compresia un pic mai mare decat k7 ... lungeste putin traseul sa ai unde sa faci contrapresiune si da o tura
          Last edited by DeLuXe; 21 September 2012, 15:49.
          sigpicMy ride

Comment

• Cu pistoanele astea am compresie 8.5:1 iar sus in ture diferenta intre galeria standard si dBilas e insesizabila, adica trage prost cu amandoua :P
            Nu am nici timp nici chef sa fac experimente cu el aspirat doar ca mai apoi s-o iau de la 0 cand pun turbo-ul, masina trage ok pana in 4000rpm, indeajuns cat sa ma descurc cu ea in oras.
            sigpic
            ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• las ca e bine ca rodezi pistoanele
              Nu ai masurat compresia,de curiozitate ? Ulei iti manca ceva cu reglajele astea la segmenti ?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nu stiam ca e decomprimat, atunci:

,,Asta se intampla cand ai filtru prea permisiv, motor decomprimat si soft standard..."

asta e problema ... nu e de mirare, sufera pana pui balaurul sa sufle in admisie
                Last edited by DeLuXe; 21 September 2012, 16:11.
                sigpicMy ride

Comment

• Azi am montat clapeta de 2.0
                  Masina s-a mai inviorat sub 4000rpm dar peste 4000 tot nu trage )
                  Zgomotul e acelasi: exagerat :P
                  Incerc sa montez volanul dar am o problema cu volanul vechi de faza 2. Stie cineva cum se demonteaza airbagul de faza 2?
                  Attached Files
                  sigpic
                  ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Daca tiu bine minte,pe spate are 2 gauri unde sunt 2 sarme,care drebuiesc date spre exterior,sper sa nu gresesc.
                    sigpic

Comment

• Nu prea merge sa agati sarmele alea bagand o surubelnita lunga prin gaurile din spatele volanului, cred ca e nevoie de o scula speciala
                      sigpic
                      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Vorbeste cu C. Vio.....
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Valentin_N View Post
                          Nu prea merge sa agati sarmele alea bagand o surubelnita lunga prin gaurile din spatele volanului, cred ca e nevoie de o scula speciala
                          Cand mi-au dat jos volanu la garantie au bagat 2 sarme in V (facute de ei ) pentru a scoate sigurantele. Multa bafta.
                          Nu-i bai...

Comment

• Sau daca e vino diseara pe la mine si o scoatem noi ..... As vrea sa vad sinele de la scaune .... Am luat legatura cu " mos craciun " intelegi ))
                            Last edited by lau911; 4 October 2012, 11:17.
                            sigpic

Comment

• salut

uite aici cum se da jos airbag-ul: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...18&postcount=1

aceeasi problema am avut si eu cand mi-am pus volan din piele. o sa te chinui ceva cand bagi surubelnita pe acolo. o sa iti sara intr-o parte si cand te duci in partea cealalta o sa se puna la loc. sa ai la tine 2 surubelnite mari

spor la treaba si in proiect
                              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• @lau911: Viorel a folosit metoda fierastraului asa ca n-are rost sa-l sun :P
                                @vyalli: Iti multumesc mult de link!
                                sigpic
                                ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google