Masinuta Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

andrey rs eu cand am mers sa mi fac evacuarea baiatul care mi-a facut-o a zis ca cel mai bine e pe 60 si ca la toate dci-urile a pus asa.......
    bibi ms pentru apreciere doar ca demarajul pe care l-am facut poate era mai bun daca era incaltata cu gume de iarna la 2.0bar cred ca daca ii pun gume de vara si umflate la 2.6 ar merge si mai bine...............
    oricum ms pentru sfaturi

Originally posted by bulan View Post
    se aude ceva nu este pre buna sonorizarea dar vad ca iti merge nu gluma eu nu am schimbat vitevele la o turatie asa mare
    o sa pun un clip filmat cu aparat mai performant si o sa schimb fara sa las acceleratia, sa vezi acolo )))
    Last edited by Cezar; 3 February 2009, 19:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

o sa pun un clip filmat cu aparat mai performant si o sa schimb fara sa las acceleratia, sa vezi acolo )))[/QUOTE]

click pt a vedea neoanele de sub masina

click pt un pic de burn-out
      Last edited by Cezar; 3 February 2009, 19:33.

Comment

Originally posted by RinSpeed View Post
        o sa pun un clip filmat cu aparat mai performant si o sa schimb fara sa las acceleratia, sa vezi acolo )))

click pt a vedea neoanele de sub masina

click pt un pic de burn-out[/QUOTE]

Attached Files

Comment

tare rau ala cu plugu'
          sigpic

Comment

ATENTIE!nu folositi filtre sport neimbibate cu ulei special inainte sa le puneti!Ele vin netratare!E datoria voastra sa le tratati cu ulei special.

P.S. Daca le folositi asa or sa va intre o gramada de "dinozauri" in turbina...
            Last edited by Dragman; 23 February 2009, 16:51. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Originally posted by Dragman View Post
              ATENTIE!nu folositi filtre sport neimbibate cu ulei special inainte sa le puneti!Ele vin netratare!E datoria voastra sa le tratati cu ulei special.

P.S. Daca le folositi asa or sa va intre o gramada de "dinozauri" in turbina...
              l-am dat jos deja k sincer nu face absolut nimic...poate unul de vreo 500 ron..
              astazi am imbracat torbedoul in mocheta pt ca tin pe acolo tot felul de obiecte si cand merg pe drum faceau un zgomot urat.........o sa revin cu poze ............ideea am luat-o tot de aici de pe forum
              Last edited by RinSpeed; 23 February 2009, 17:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

mi.ai dat o idee buna cu torpedoul.esapamentul tau e din inox sau..?frumos plug. spor la modificat
                TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Frumoasa masina..eleronul ala sincer prea mare.filtru am vz ca tiau dat altii sfaturi.farurile nu stiu dc la tine nu au mers eu am de un an si ceva si nu au nimic...aparatorile de namol iar par prea mari..iar idea tare e cea cu vopsitul pavilionului.o sa il fac si io in viitor.bafta in continuare.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by florin_dnf View Post
                    Frumoasa masina..eleronul ala sincer prea mare.filtru am vz ca tiau dat altii sfaturi.farurile nu stiu dc la tine nu au mers eu am de un an si ceva si nu au nimic...aparatorile de namol iar par prea mari..iar idea tare e cea cu vopsitul pavilionului.o sa il fac si io in viitor.bafta in continuare.
                    sa stii ca eleronul nu e mare, si aparatorile alea eu le-am tinut doar cand era zapada mare pt ca am neoane pe dedesupt si nu am vrut sa arunce toata zapada pe ele dar acum le-am dat jos..........pavilioul la infoliere mi-a cerut 120 ron si baietii de la dacia au zis ca mi-l vopsesc cu 150...........cred ca mai bine il dau la vopsit.......
                    voi ce ziceti

Originally posted by flavio View Post
                    mi.ai dat o idee buna cu torpedoul.esapamentul tau e din inox sau..?frumos plug. spor la modificat
                    nu e din inox e doar teava tratata de 60mm din catalizator pana afara fara tobe..........doar ornament

m-ar interesa niste arcuri sport care sa imi lase masina jos pana in 3.5cm
                    Last edited by RinSpeed; 24 February 2009, 01:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu zic mai bn vopsestel,colantul crapa in timp,iar cand vrei sal dai jos teai terminat abia daca se mai ia....
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Salut frumoasa masina, sa ai grija de ea superr neoanele sunt de efect !
                        Pe mine ma intereseaza cum se aude subul ala Magnat 3000 XXL pentru ca m-ar interesa sa cumpar asa ceva si as vrea sa stiu o parere de la cineva care are, eventual un mic filmulet , daca vii la Brasov de 1 martie poate il vad live ... mersi !!!!

PS: Si ce statie ai ?
                        sigpic

Comment

Originally posted by Bad_Wolf View Post
                          Salut frumoasa masina, sa ai grija de ea superr neoanele sunt de efect !
                          Pe mine ma intereseaza cum se aude subul ala Magnat 3000 XXL pentru ca m-ar interesa sa cumpar asa ceva si as vrea sa stiu o parere de la cineva care are, eventual un mic filmulet , daca vii la Brasov de 1 martie poate il vad live ... mersi !!!!

PS: Si ce statie ai ?
                          am un filmulet pe youtube si sa stii ca se aude super bine

Originally posted by RinSpeed View Post
                          am un filmulet pe youtube si sa stii ca se aude super bine
                          http://www.youtube.com/watch?v=5hyVjVAGcMk
                          in viitorul apropiat vreau un difuzor bara spate poate ma ajutati cu asta
                          arcuri sport 3.5cm
                          si deocamdata atat dar vreau neaparat un difuzor de ala ca arata super
                          Last edited by RinSpeed; 25 February 2009, 00:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poze mai noi
                            Attached Files

Comment

poza cu torpedoul...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google