Masinuta Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by raducu26 View Post
    poza cu torpedoul...
    promit ca o fac astazi si o postez deseara

Comment

Originally posted by RinSpeed View Post
      promit ca o fac astazi si o postez deseara
      azi am fost la spalatorie si am spalat-o...........si am pus si o poza cu torpedoul "captusit"
      Attached Files

Comment

am si io o intrebare in clipul ala de pe you tube la ce omori masina in halul ala ,sincer loganul nu e o masina de drifturi daca tu numesti ce ai facut tu drift...daca intradevar vrei drifturi iati o troaca de bmw si rupeo in doua,dar nu mai omori saracul logan ,pe bune,mie unul ce ai facut nu mi se pare interesant ,interesant e demarajul mia placut.bafta in continuare..
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Salut, frumoasa masina, dar ai grija de ea, n-o mai omori degeaba, ca altfel o sa-ti iei un abonament la bielete de preluare de cuplu. La puterea pe care o ai, o sa o schimbi la modul asta odata la 1000 Km.
          Si daca tot vrei sa treci pe negru, scapa de crom si argintiul din bara.
          Bafta si multi km fara necazuri!

Comment

Originally posted by detail View Post
            Salut, frumoasa masina, dar ai grija de ea, n-o mai omori degeaba, ca altfel o sa-ti iei un abonament la bielete de preluare de cuplu. La puterea pe care o ai, o sa o schimbi la modul asta odata la 1000 Km.
            Si daca tot vrei sa treci pe negru, scapa de crom si argintiul din bara.
            Bafta si multi km fara necazuri!
            poate ma lamuresti cu "bielete de preluare de cuplu" nu am mai auzit si si ce modul schimb la 10.000?? eu la 10.000 fac reviziile si mai am inca 2 ani garantie pe ea si nu am schimbat decat rulmentul dreapta fata...

Comment

am spus ca "conduci" (adica omori) masina in modul (halul) asta. Si nu am spus 10.000 ci 1.000 de km.
              Bieleta de care iti spun este o piesa dotata cu niste bucsi din cauciuc, sitata in partea centrala a masinii in spatele ansamblului motor, si care stabilizeaza deplasarile acestui ansamblu la accelerari sau decelerari bruste (cu frana de motor).
              Daca o sa pui "manutza" pe capul schimbatorului de viteze mergand in viteza 1 cu cca 2000 de ture, accelereaza si apoi lasa brusc pedala de acceleratie, si vei simti deplasarea manetei datorita deplasarii ansamblului motor.
              Bieleta are rolul de a prelua in anumite limite aceasta deplasare, dar ai grija, motorul tau de 105 CP va face praf bieleta in putini km, daca mergi ca la "curse". La Dacia LoganCup toata suspensia motorului este intarita, fiind o masina de competitie. In plus tu ai un motor mai greu decat Logan Cup.
              Piesele pentru circulatia pe sosele sunt proiectate sa folosesti masina moderat si cu mult ambreiaj. Sper ca ai inteles ceva. Bafta!
              Last edited by detail; 9 March 2009, 01:10.

Comment

stiu acum despre ce vb si stiu si acea bucsa cum arata dar sincer ma crezi ca mai am 2 ani de garantie pe masina si nu prea imi bat capul cu astea ...orice se repara ........asa ca daca se duce ceva la masina merg la baietii de la service si ma rezolva ei ..............oricum ms pentru sfat........

Comment

frumoasa masina!!!

imi place cum se aude evacuarea
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

Originally posted by aditzu08 View Post
                    frumoasa masina!!!

imi place cum se aude evacuarea
                    tu nu i-ai facut nimik la 1.5 dci-ul tau?...........la motor ma refer

Comment

deocamdata doar resoftare
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

Frumos logan sa ai noroc de el.
                        sigpic #

Comment

Originally posted by aditzu08 View Post
                          deocamdata doar resoftare

de la 65 la cat ti la crescut resoftarea?
                          sau cat ai avut inainte pe el

Comment

Originally posted by RinSpeed View Post
                            de la 65 la cat ti la crescut resoftarea?
                            sau cat ai avut inainte pe el
                            cine ma ajuta cu o prelungire la bara din fata de aia neagra cum e pe ford focus .

Comment

al baietii nu prea am mai fost pe forum, am fost duminica pe aeroport in BM si a fost super am luat locul 2 la cat 75-100 si am si ceva poze mai noi cu masina
                              Attached Files

Comment

Frumoasa msina vezi sa nu te opreasca politia din cauza numarului!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google