spune si mie cum ai schimbat angel-urile din farusi....ce ai pus in locul becurilor?
Masinuta Mea
Collapse
X
-
angelurile le-am dat jos poza e mai veche pt k se tot intrerupeau ledurile din cerculete si le-am dat jos si am montat farurile normale cu bixenon h4. farurile cu angel le am de vanzare la 500 ron noi noute cine e interesatAttached Files
Comment
-
sincer ledurile din ele de la un mometdat incep sa palpaie si dupa un timp se sting deci cred k mai bune sunt becurile...
o intrebare pt tine tu ai folie neagra pe masina sau e vopsit nu de alta dar eu vreau sa imi vopsesc plafonul in negru si baietii de la dacia mi-au cerut decat 150 ron pt el e mai ieftina folia?
Comment
-
da pe voi cine va invata sa va puneti filtre sport la diesel???
ce mai conteaza filtru ala...cand tre sa schimbi turbina ca iti baga numa dinozauri in ea ;))Last edited by Cristi_Xp; 26 January 2009, 01:43.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by RinSpeed View Postam pus si filmuletul. nush ce sa fac cu filtrul o sa ma consult oricum ms de sfat.........evacuarea nu suna k la benzinar dar oricum suna si imi place.......
Nu mai folosi limbaj mirc: k in loc de ca, sh, tz sau altele.Last edited by Cezar; 29 January 2009, 00:49.
Comment
-
se aude ceva nu este pre buna sonorizarea dar vad ca iti merge nu gluma eu nu am schimbat vitevele la o turatie asa mare
Comment
-
Originally posted by RinSpeed View Postam pus si un clip cu demarajul 0-100 doar ca era incaltata cu cauciucuri de iarna cu presiune de 2.0
Nu mai folosi limbaj mirc: k in loc de ca, sh, tz sau altele.
Inca o chestie.
La motoarele cu turbina nu prea conteaza filtrul sport, pt. ca presiune de admisie e data de turbina. La cele aspirate conteaza foarte mult filtrul!
Comment
-
Comment