Masinuta Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by RinSpeed View Post
    noile achizitii pt Z B G
    jante mega drive pe 15''
    urmeaza arcuri si telescoape ;)
    Cat e janta sau toate 4 cat au costat?

Comment

Originally posted by b76sbl View Post
      frumoase jante!!! ce filtru k&n ai montat si unde???poze ceva?ai pus-o pe un dyno sa vezi real cati cai ai??
      in rest super masinuta se misca bine
      filtru e montat in cutia de la motor adus de un prieten
      trebuie sa merg cu ea pe dyno
      pot sa iti spun ca pe 400 m am facut logan de 1.6 16v la distanta mare

Originally posted by SUPERCAR View Post
      Cat e janta sau toate 4 cat au costat?
      1100 ron marca mega drive
      Last edited by RinSpeed; 26 July 2009, 22:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Filtrul ala sport iti va aduce numai belele pt debitmetru. Dar e masina ta, faci cum crezi.
        Cat despre 400 m vs 16v , permite-mi sa

Comment

@Cezar, nu are debitmetru masina, dar in privinta filtrului sport sunt de acord cu tine, nu face bine la motor, nu stiu cum se comporta filtrele speciale pt motoare turbo si totusi ceva de calitate (la firma ma refer), dar in afara de sunet stiu sigur ca nu da randament pe diesel, vb doar de chestii testate nu presupuneri, la fel si cu cei 400m, el la 105cp cu vreo 240nm face 1.6 16v stock.
          In rest felicitari pt rezultatele de la legale. BAFTA MULTA in continuare!
          Last edited by Bibi; 27 July 2009, 01:11.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
            Filtrul ala sport iti va aduce numai belele pt debitmetru. Dar e masina ta, faci cum crezi.
            Cat despre 400 m vs 16v , permite-mi sa
            filtru nu e conic e k&n in cutia originala de pe motor si sa stii ca nu iti permit sa razi, daca vrei sa stii baiatu cu 16 v a avut si suspensie sport full si gume de 195/50 r15 asa ca daca crezi ca te tine sa vii cu 16v-ul tau la o linie sa ma anunti
            Last edited by RinSpeed; 27 July 2009, 15:37.

Comment

o noua imbunatatire a aspectului
              -plasa in spoiler si am scos bandourile cromate de pe grila

si doua unitati de accelerare a...........
              Attached Files

Comment

Arata bine masinuta, mai ales spatele si portbagajul clean, ce nu-mi prea place e eleronul de pe portbagaj, nu imi pot da seama exact din poza, dar eu zic ca nu prea isi are locul acolo. Suspensiile trebuie puse cat de repede, o sa schimbe radical aspectul si performantele masinii, franare, plecare de pe loc, stabilitate in curbe.. ;) numa' bine!
                Last edited by Bibi; 1 August 2009, 15:28.

Comment

Originally posted by Bibi View Post
                  Arata bine masinuta, mai ales spatele si portbagajul clean, ce nu-mi prea place e eleronul de pe portbagaj, nu imi pot da seama exact din poza, dar eu zic ca nu prea isi are locul acolo. Suspensiile trebuie puse cat de repede, o sa schimbe radical aspectul si performantele masinii, franare, plecare de pe loc, stabilitate in curbe.. ;) numa' bine!
                  eleronul sa stii ca arata super bine pe masina las ca o sa il vezi poate la intalnirea din cluj am inteles ca prin septrembrie. atunci poate o sa imi explici mai in detaliu piesele care trebuie schimbate ca sa depasesc pragul de 130 cp. ms mult

Comment

azi de dimineata a plecat maicamea cu Zbg-ul si la un moment dat un capra cu un ford fusion a vrut sa depaseasca a renuntat si cand sa bagat in coloana a luat spatele de la logan care sa rasucit si din contasens a venit un passat model nou care la palit din plin se circula cu vre-o 80. in accident au fost implicate 7 masini .

aveti poze si cu masina
                    Attached Files

Comment

Imi pare rau sa aud asta. Fara victime, sper...
                      Masina dauna totala.

Comment

pfffuai de capu meu, imi pare rau ptr tine masina zic eu ca ii dauna totala 100% bine ca nu o patit nimeni nimic....
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

moama ..ce urat...imi pare rau pentru tine...mama ta se simte bine ?
                          L-as calca pe gat pe zdreanta aia de om...acuma teteo ai de umblat cu actele

Comment

imi pare rau pentru tine ...ghinion...pacat de munca ta....:| sper k victime nu au fost...asta e cel mai important

Comment

Salut.I-mi pare rau,sper ca-i totul ok(masina las-o).
                              Mama ta sa fie bine.
                              Sanatate si sa auzim de bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

...pfff...ce urat...pacat,daca nu au fost victime,restul conteza mai putin,cum a zis si Cezar dauna totala tata...fara nici o discutie cat de mica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google