Originally posted by RinSpeed
View Post
Masinuta Mea
Collapse
X
-
Originally posted by b76sbl View Postfrumoase jante!!! ce filtru k&n ai montat si unde???poze ceva?ai pus-o pe un dyno sa vezi real cati cai ai??
in rest super masinuta se misca bine
trebuie sa merg cu ea pe dyno
pot sa iti spun ca pe 400 m am facut logan de 1.6 16v la distanta mare
Originally posted by SUPERCAR View PostCat e janta sau toate 4 cat au costat?
Comment
-
@Cezar, nu are debitmetru masina, dar in privinta filtrului sport sunt de acord cu tine, nu face bine la motor, nu stiu cum se comporta filtrele speciale pt motoare turbo si totusi ceva de calitate (la firma ma refer), dar in afara de sunet stiu sigur ca nu da randament pe diesel, vb doar de chestii testate nu presupuneri, la fel si cu cei 400m, el la 105cp cu vreo 240nm face 1.6 16v stock.
In rest felicitari pt rezultatele de la legale. BAFTA MULTA in continuare!Last edited by Bibi; 27 July 2009, 01:11.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostFiltrul ala sport iti va aduce numai belele pt debitmetru. Dar e masina ta, faci cum crezi.
Cat despre 400 m vs 16v , permite-mi saLast edited by RinSpeed; 27 July 2009, 15:37.
Comment
-
o noua imbunatatire a aspectului
-plasa in spoiler si am scos bandourile cromate de pe grila
si doua unitati de accelerare a...........
Comment
-
Arata bine masinuta, mai ales spatele si portbagajul clean, ce nu-mi prea place e eleronul de pe portbagaj, nu imi pot da seama exact din poza, dar eu zic ca nu prea isi are locul acolo. Suspensiile trebuie puse cat de repede, o sa schimbe radical aspectul si performantele masinii, franare, plecare de pe loc, stabilitate in curbe.. ;) numa' bine!Last edited by Bibi; 1 August 2009, 15:28.
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostArata bine masinuta, mai ales spatele si portbagajul clean, ce nu-mi prea place e eleronul de pe portbagaj, nu imi pot da seama exact din poza, dar eu zic ca nu prea isi are locul acolo. Suspensiile trebuie puse cat de repede, o sa schimbe radical aspectul si performantele masinii, franare, plecare de pe loc, stabilitate in curbe.. ;) numa' bine!
Comment
-
azi de dimineata a plecat maicamea cu Zbg-ul si la un moment dat un capra cu un ford fusion a vrut sa depaseasca a renuntat si cand sa bagat in coloana a luat spatele de la logan care sa rasucit si din contasens a venit un passat model nou care la palit din plin se circula cu vre-o 80. in accident au fost implicate 7 masini .
aveti poze si cu masina
Comment
-
Salut.I-mi pare rau,sper ca-i totul ok(masina las-o).
Mama ta sa fie bine.
Sanatate si sa auzim de bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment