S-ar putea sa fi fost Verde cameleon.Numai bine
Masinuta mea:CT-62-FLO
Collapse
X
-
Da este un verde foarte inchis aproape negru care este urata - cred ca este singura culoare care nu-mi place. Off topic: stiati ca singura culoare nemetalizata la Audi este negru?
@Floryn culoarea masinii tale este foarte frumoasa cand am vazut-o prima data(culoarea adica) a fost la dealer la un Easy nou nout si am ramas cu gura cascata si eu si sotia asa ca sa o stapanesti sanatos.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by RocriDa este un verde foarte inchis aproape negru care este urata
Comment
-
Da baieti, eram sigur ca asta imi veti spune, dar din pacate imi fac "mea culpa", ca nu am precizat ca nu este acel verde metalizat"padurea intunecata". Ala este frumusel, imi place, dar nu ma dau in vant dupa el. Loganul de care va spuneam, era negru, sau ma rog un fel de negru. Era si matuit... si arata.... nu mai zic, ca deja pare a barfa.
Si mie imi place mult culoarea la "FLO", iar sotia mea a fost incantata cand a vazut-o prima oara, erau si foarte putine pe strada atunci.
Va multumesc pt. aprecieri, si va doresc tot ce e mai bun pt. masinutele voastre, sa le fugariti multi km fara probleme.
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Xenoane.
Baieti as vrea sa va intreb si eu ceva : si-a montat cineva xenon pe farurile originale Logan? Este vreo diferenta? Se merita investitia? Stie cineva mai multe detali legate de fiabilitate, etc?
Nici nu stiu daca am postat bine aici in sectiunea asa, si rog admin-ul sa stearga postul daca e gresit. Multumesc !, sunt cu ochii pe voi !
Comment
-
Nu inteleg o chestie.De ce au durata limitata de viata? Se ard repede ?Daca pui ceva de calitate nu cred ca se intampla nimic.Nici nu sunt asa scumpe,cam 300E maxim.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Eu sincer din ce stiam eu, dar poate gresesc cumva, au o durata de viata mult mai mare si chiar sunt recomandate d.p.d.v. al sigurantei rutiere.
Trebuie sa mai "sap" pe tema asta, si pana nu vad eu cu ochi mei cum arata si "live" , voi lua o decizie atunci., sunt cu ochii pe voi !
Comment
-
Incepand cu luna Octombrie am de gand sa pun cate ceva pe masinuta:
- senzori de parcare.
- folie , desi nu va mai fi asa de soare.
- alarma.
- aparatori de noroi.
- alt sistem audio cu dvd.
Normal ca nu toate odata, , dar incet , incet , asta vreau sa-i fac. Pana atunci ma mai documentez, ca sa iau ceva bun. Din auzite, sau cei ce au folie pe geamuri, mai functioneaza asa cum trebuie dezaburizatorul ?
Cu stima , FLO., sunt cu ochii pe voi !
Comment
-
sper sa nu te dezamagesc dar am o lista de preturi de la dacia :
- aparatori noroi spate ( montaj inclus ) : 55.75 lei
- aparatori noroi fata ( montaj inclus ) : 64.76 lei
- kit radar mers inapoi ( cred ca astia sunt senzorii de parcare, include montaj ) : 632.15 lei
o sa iau la intalnirea de duminica listele cu mine daca nu uit sa va mai uitati poate va intereseaza ceva si sa vedeti preturile ! salut si mult succes in continuare
Comment
Comment