Masinuta mea:CT-62-FLO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dyz- nu ma dezamagesc, ca stiam in mare preturile practicate de al nostru dealer. Este jehmaneala pe fata, iti dai seama pt. sensori de recul + motaj = aproape 700 lei, cand prim magazinele de specialitate le poti gasi pe la max. 300. Iar de aparatoarele de noroi... nici nu mai zic, ca ar fi trebuit sa vina montate din fabrica. Asta e , traim in RO , nu?
    Cu stima , FLO.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

de aia am ramas si eu masca cand am vazut preturile cel putin pt niste aparatori.. si mai sunt niste plastice care se monteaza p aripi sa le protejeze la mici impacturi ( carucioare de metro ) pt fata si spate pretul este de 150 lei
      Attached Files

Comment

Asa ca uitasem si de alea , sunt misto pe masina, arata bine, dar ne reantoarcem la preturile dealerilor...... .
        , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Originally posted by FLORYN
          - alt sistem audio cu dvd.
          .
          sper sa fie unul de calitate,poate un CD-Player cu ecran motorizat ca la Sony,Panasonic,Pioneer.
          De exemplu avea la oferta la real acum o luna in urma un Sony de genu asta la 2000 ron,cam scump dar merita...avand si intrare de tv tuner,deci practic vei vedea si posturi TV care emit FTA,si intrare de jocuri,poti conecta un playstation portabil la masina si ecrane TFT suplimentare in tetiere la scaunele fata
          Last edited by SUPERCAR; 31 August 2007, 17:09.

Comment

Am vazut ceva de la Panasonic, dar era cam slabut, si nici nu arata bine.
            Mai caut.
            , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Aparatori de noroi pe spate mi-am montat singur(ma rog cu taica-miu), ce rost avea sa-i cresc cifra de afceri dealerului ca se prind numai pe plastic, nu am atins tabla de nici un fel asa ca nu pierd nici o garantie si au iesit bine.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Azi am mai facut cateva poze:
                Last edited by FLORYN; 7 October 2007, 15:29.
                , sunt cu ochii pe voi !

Comment

arata bine masina si culoarea da florine....vreau sa vad modificari la ea sa iesi cu ceva evidenta...niste folie llumar...un tips la toba...un parasolar la parbriz...ceva acolo...ca sa numai zic de jenti de aluminiu

Comment

Dupa cum am afirmat si intr-un post anterior cam din Octombrie voi incepe sa pun cate ceva pe ea, iar la jenti ce rost are sa le schimb pe astea, ca tot din aliaj sunt,
                    , sunt cu ochii pe voi !

Comment

scuze am uitat ca ai jenti din fabrica de aluminiu....deci raman folia...o remapare la 85CP

Comment

Am si eu o mica intrebare : cine stie cam pe unde este montat acel buzer care te avertizeaza atunci cand uiti luminile aprinse, opresti motorul, si vrei sa cobori din masina ? Exista posibilitatea de ai face ceva sa se auda mai tare? Ca nu prea il aud. Ma gandeam daca as cumpara un buzer de la un magazin de electronice , poate as putea sa-l inocuiesc cu cel de pe masina. Ce parere aveti ?
                        , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Trebuie desfacut tabloul de bord sa ajungi la buzzer.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pentru schimbat buzerul ala, mi sa spus ca este delicata treaba, si mai bine stau eu cuminte in banca mea. Zis si facut, !
                            , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Am reusit sa-mi montez si eu un mufler pt. toba si sa-mi izolez conducta de la AC. Cam asa a iesit treaba :
                              Last edited by FLORYN; 7 October 2007, 15:28.
                              , sunt cu ochii pe voi !

Comment

misto muferul ) ai reusit si tu dupa un timp indelungat sa iti montezi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google