Nu ti-a fos tmila sa gauresti masina ca eu nu a-si avea curaj?
Br-28-agm
Collapse
X
-
A iesit bine cu noul eleron, ii sta foarte bine pe alb decat pe negru.
Off: am o mica-mare problema cu stickerele Logan Cup pt. capota motor, portbagaj si plafon, pentru ele am vazut astazi ca nu am folie de transfer:|. Am avut doar pentru cele de pe lateral:|.
Comment
-
alexpeed, nu stiu, nu ma intreba. eu am cerut cu folie. acum trebuia sa fi atent cand ti le-a dat, ca am inteles ca ti le-a dat personal in bucuresti.
eu le comandasem pe cele pe lateral, dar din cauza unei probleme nu le-am mai luat. si trebuia sa le dau cuiva, sa nu ramana tipul cu marfa acolo din cauza mea.
on: astazi i-am facut plinul, nu ii mai facusem de muult. maine plecam in plimbare: braila - buzau - ploiesti - targoviste - campulung. poate mai vad logan club pe drum sa fac poze. totusi incerc sa pun si acea prelungire astazi.
Comment
-
Mersi mersi.
Pai banii de aparat s-au dus prima oara pe faruri. Apoi inca o parte (din ce se pregatea sotia sa cumpere) pe eleron si remapare.
Si cred ca se vor duce iar noii bani pusi pentru aparat pentru cine stie ce alta modificare)
Si mie imi place cum a iesit. Acu caut pe cineva sa imi puna si mie acea prelungire... Adica, nu as lasa stangaciul meu sa se bage acolo, ca imi strica si bara si cornierul.
Treaba este ca trebuie sa o duc si la spalatoria azi sau maine dimineata, sa ii fac si curat in ea la sange, si nu cred ca mai pun si plasa aceea.
Comment
-
Deci, acea prelungire bara fata gen streulea, si plasa gen radu_lyn si felib la bff.
Acu, nu stiu cand vor mai veni, penttru ca nici astazi nu prea are cine sa puna amcar prelungirea, iar la plasa am inteles ca e mult de munca, si nu am prea mult timp.
De ultima ora: Am cumparat acel spray pentru cauciucuri cum avea si mcdan la intalnire, cu spuma. Face minuni. Eu l-am luat pentru covorasele din interior. Si acolo face minuni.
La spalatorie nu cred ca o mai duc, cred ca o sa ii cer unui prieten o pompa cu presiune, si mi-o fac singurel, mai ales ca nu mai dau acolo 25 ron pentru int+ext, dau 5 ron pe apa si curent.
Comment
-
Pana la urma, maine sper sa pun si prelungirea
Pun imediat si poza cu spray-ul - 8 lei in pic, la raionul masini, chiar scrie pe eticheta: spray pentru cauciucuri.
Am dat intai cu spuma, apoi am sters cu o carpa si/sau cu apa, dar am vazut ca la apa iese mai urat. Cu o carpa, dai tot la o parte, dar se zoieste. Cu apa, nu a iesit tot
Am pus niste poze, cu tubul de spray, si cu diferenta dintre partea data cu el, si cea nespalata.Last edited by iamagi; 16 April 2009, 18:47.
Comment
-
eu vreau neagra. de aia am colindat tot orasul. mersi oricum. vorbim sapamana viitoare despre plasa, caci maine de la 9 am program: 9-10 o spal, 10-11 facem curat in interior, 11-12 - montam acea prelungire, 12- 1 pm ultimele pregatiri: bagat bagajele.
A, vedeti ca se scumpeste benzina in noaptea asta. Bine ca am sunat sotia si i-am zis sa ii faca azi plinul))
Comment
-
Prelungirea
Mersi valeriu pentur poza. Abia astept sa pun si plasa.
Pana atunci...
Am reusit sa montez si prelungirea asa pe ultimul moment. Am is spalat-o dis-de-dimineata.
Mai jos niste poze: de la spalare si care sunt facute acum.Attached Files- DSC00041.jpg (129.8 KB, 122 views)
- DSC00042.jpg (165.6 KB, 91 views)
- DSC00043.jpg (131.3 KB, 85 views)
- DSC00044.jpg (154.5 KB, 91 views)
- DSC00045.jpg (129.9 KB, 98 views)
- DSC00046.jpg (99.7 KB, 98 views)
- DSC00047.jpg (124.1 KB, 88 views)
- DSC00048.jpg (158.2 KB, 81 views)
- DSC00049.jpg (121.3 KB, 82 views)
Comment
Comment