Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa e ca pui xenon pe angel ? Nu poti sa le dai la o parte dupa o saptamana .... nu te cred, orice ar fi.

P.S. "Minte-ma frumos ......... Sa nu crezi ce spun acum ............. Sa nu crezi nimic"
    Last edited by Eu4yas; 12 May 2009, 21:42.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Valeu! Zice saracul cosmin ca doar il amagesc!

Eu as vrea sa le pastrez. Acum depind pe un singur lucru: daca dau farurile vechi duminica in targ se pastreza daca nu se vinde.

Parca nu as vrea sa le dau, ca vine prea frumos...
      sigpic

Comment

• Am vandut farurile vechi. Va rog spuneti-mi d eun kit de xenon mai ieftin (de preferat balast slim) si de unde... rapid...

de fapt: ce sa aleg intre asta, asta sau [/url=http://www.carlight.ro/xenon_sb.php]asta[/url] ?
        Last edited by iamagi; 16 May 2009, 22:38. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• montat xenon astazi... se vede o mare diferenta...

poze mai tarziu...

posibil sa urmeze o statie emisie-receptie daca iese ceva la combinatie maine..
          sigpic

Comment

• Bravooo....astept pozele cu nerabdare...o intrebare: 35 sau 55 w?

Buna investitie iamagi....eu am ramas doar la blue vision deocamdata ...
            Last edited by Eu4yas; 23 May 2009, 22:45. Reason: Automerged Doublepost
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• 35w 6000k, balst slim.. firma nu o stiu.. sa o zica proprietarul.....sa aiba viata lunga

Comment

• firma nici eu nu o stiu... ) e de la alfaromtrans...

ce sa zic: foarte multumit.

pozele inca nu le-am descarcat
                sigpic

Comment

• Uite si pozele cu xenonul.

Astazi am fost prin carrefour si daca tot am vazut GPS-ul la care visam de mult, l-am cumparat. Acu vreau sa imi ziceti unde sa montez GPS-ul si tripla aceia . Mentionez ca am si detector pe mijlocul parbrizului...

A, si dati-mi si mie o locatie pentru a petrece un week-end...

Am pus si o poza cu un bord de logan (nu al meu) si sa imi ziceti pe unde sa amplasez chestiutele: GPS-ul merge si pe parbriz si pe bord, iar tripla aceia are banda dublu adeziva.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• bravo dmnu'! sa-l stapaniti cu placere...si gps-ul si xenonul.
                    MiNnRuZ

Comment

• Recomandare: trage fir de alimentare separat pentru GPS si detector, direct de la bricheta si ascuns frumos pe dupa bord. Asa nu o sa mai fie nevoie de tripla, nu o sa atarne toate cablurile prin masina sa te incurci de ele. Daca nu vrei sa lasi "jucariile" in masina pur si simplu le scoti mufa de alimentare si le iei, cablurile ramanand la locul lor.
                      GL-22-TOF

Comment

• Uite alta solutie.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• mai bine ar fi sa le bagi prin bord cum zice daniel..... frumos loganul sa-l stapanesti sanatos si fara incidente neplacute

Comment

• ce materiale a folosit la vopsire ? ce spray?

Comment

• spray cumparat din praktiker termorezistent. e negru mat... nu stiu daca mai am sprayul, daca il gasesc iti fac o poza.

multumesc de sfaturi.

daniel am inteles ce zici tu... ar fi ceva bun... dar mi se pare cam greu.
                              mersi valeriu de idee...

o sa le incerc pe amandoua.
                              sigpic

Comment

• da mesteresti la ea non stop nu te opresti ce mai ai in plan ...ti-ai mai luat arcuri?
                                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google