Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inca nu... am luat xenon... o sa urmeze si arcurile si toba si mai vedem noi...

acu iar ma cert cu sotia ca cheltui toate economiile pe masina ))

mircip ti-am ramas dator cu poza aceia... am gasit tubul dar nu am avut telefonul la mine. maine o sa o fac ;)
    sigpic

Comment

• Ti-am zis ca daca pui xenoane se schimba situatia!
      Bravo!
      Baga mare colega, caci masinuta ta merita.....nu ca doamna, dar oricum pe-acolo pe undeva
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• cel mai bine este sa te legi instalatia masinii ...firele sunt mascate .. eu am detectorul alimentat de la plafoniera ..dar acum este alegera ta...

Comment

• vedem cum o sa facem si cu GPS-ul. Pana una-alta... ma gandesc la urmatoarea investitie: ori arcuri ori toba ori ceva pe la exterior.

mersi sibianul... stii tu probleme noastre..
          sigpic

Comment

• Arcuri Gicule, clar detasat. Sunet sau stabilitate? Ce ai alege?

Comment

• amandoua )

evident, bugetul inca ma tine cu mainile legate la spate... ...

cat ai da pe arcuri lucian>?
              sigpic

Comment

• frumoasa masina........eu zic ca pe alb mergea foarte bine capota si plafonu negre....exact cum avea radulyn...bafta
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• mersi. sincer mie nu mi-a placut cum i-a iesit lui. o sa fac in viitor doar plafonul.

tot zicea colegul nicu ca mesteresc continuu la masina - astazi i-am schimbat si stergatoarele ca cele vechi lasau urme . am pus 22' cu 20'. O sa optez pentru ceva mai mare data viitoare.
                  Last edited by iamagi; 1 June 2009, 20:54. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• nu prea mari ca sa nu obosesti motorasul pentru stergatoare. ai pus aero?
                    sigpic

Comment

• Daca pui mai mari, s-ar putea sa sara stergatorul. ( cel putin la mine asa s-a intamplat).
                      Daca ai problema asta, se rezolva prin torsionarea sa.

Comment

• am pus aero. am dat 15 lei din carrefour. oricum, momentan se comporta bine... o sa le fac o proba mai pe seara - plec pana la galati. sa vad daca are vreunu curaj sa zboare.
                        sigpic

Comment

• depinzand de cat de veche sau recenta este harta de pe GPS, ai sa fii putin dezamagit la indicatia limitei de viteza pe sectorul de drum respectiv pe care te afli. pune un link cu fisa GPS-ului
                          sigpic

Comment

• E Un Garmin Nuvi200. Are harta Romaniei Ro.A.D. versiunea 2.16 preincarcat din 2006 (2008-ul am inteles ca merge greu si e cam ciudat) si are alerta la 500 romere fixe din tara.
                            sigpic

Comment

• Mai zicea si Joker ieri parca (sau sibianul) ca de cand au intrat in LC toata ziua muncesc la masina.

Pot sa spun si eu acelasi lucru - de cand snut aici am schimabt masina in asa fel incat nu mai arata a Stock de nici o culoare.

Si cum 'a trebuit' sa plec la munte in week-end, am mai facut ceva joi seara: am aranjat bine farurile incat sa fie superbe. Se vede uimitor xenonul.

A fost superb... masina a mers impecabil - pana la Manastirea ciolanu (buzau) am avut consumul 6% avand in vedere ca am urcat aproape de manastire niste pante incredibile - si ma mai blocau cu alte masini gen Dacia, Nova, Mondeo si Maxi-taxi. Acum nu stui cu ce consum am ajuns ca nu m-am mai uita. Oricum, la dus viteza media a iesi 80km/h, dar la intors a iesit mai mare, ca am mers cu 120 (dupa ceas) in mare parte a drumului. Am aflat ca la 100 am de fapt 96 (dupa GPS) iar ala 120 - 112. GPS-ul isi face treaba, chiar daca mamai incurca uneori ).

Saptamana asa, ca tot vine regionala si am zis ca merg cu Marius, am zis sa il chem sa schimb toate ledurile de la faruri (o sa pun leduri normale, nu schimb inelul ca nu am timp) si vreau sa pun si plasa. Rog pe cineva sa imi modifice si mie 1-2 poze cu plasa sus, plasa jos si ambele.

UIte niste poze de pe drum si de modificat:
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Bravo,domnu!Asa-i ca e altceva cu xenon?mie nu mai imi da nimeni flashuri de cand cu lupe+xenon.Si se vede super!ma gandeam pe asta de 35 de w sa il trec pe lunga si sa pun de 55 pe scurta...cred ca o sa fie paradis!
                                P.S.-vezi daca schimbi ledurile si iei de 5 mm normale poate iei ceva bun gen Nichia cum au cei de la Zextar.Sunt f bune si de calitate.Nu cedeaza asa repede.Bafta!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google