If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
haide gicule, podisca aia sa-ti stea in cale? esti sigur ca nu trece?
ne strangem baietii din logan club si luam pamant din padure si aducem la un unghi mai posibil
Cosmin, eu aveam nevoie de altele. Vezi ca sunt si la galati, doar ca baiatul cere muuult pe ele .
In orice caz, daca ar fi asa simplu as lua H&R, dar, masina este inca in romania si imi e teama ca o sa raman cu prelungirea de la bara si jumatate de bara in mana. Chestia aia (cornierul) e atat de bun, incat la 8-km/h am luat un caine pe mijlocul bari (unde e fagurul), iar bara nu avea nimic. Daca nu era cornierul se spargea .
O sa ma mai gandesc. Inca sper sa fac bani pentru kitul complet (arcuri+amortizoare).
Si acum, daca vand xenonul, vine filtrul sport + tubulatura pilot, iar mai apoi speram sa isi faca si marius casco sa avem si meceveu pe ea, iar si mai apoi o sa urmeze schimbul de ulei (peste vreo 3000 km sau maxim 5000) ca n sunt multumit deloc de Dacia OIL.
@ dany_6900 - nu mai am farurile. Leduri am pus de la un magazin din oras. Nu stiu marca, dar si-au facut treaba. Pentru scheme si toate cele: mcm022006 - el a facut tot.
@ MVP & NZN multumesc pentru sfaturi. In cazul asta, voi pune castrol ful sintetic 5w40 . Insa mai dureaza putin timp. Maine sper sa pun si toba, iar sambata sa fac si un filmulet.
Am fost astazi cu toba la un mmmemeserias din Braila prin intermediul unui prieten. Din start cand l-am vazut am zis ca nu o pune. Si imi cere toba. Se baga dedesubt: 'da... aha...' si imi zice ca cel care a avut masina inainte i-a schimbat toba si a pus-o ca pe un intreg si ca trebuie taiat, pozat etc etc si nu o pune ca nu are unde azi... Si eu i-am zis ca data viitoare nu ma mai duc la el.
Cunoaste cineva un tip capabil sa puna o toba sport in braila?
stiam eu pe un baiat care a schimbat toba unei solenza, dar trebuie sa dau niste telefoane ca nu am numarului lui . te intereseaza? stiu ca sta prin chercea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment