Ooo..asa nenea...frumos..baga dunjili,ca suntem curiosi.....spor iti doresc
Br-28-agm
Collapse
X
-
-
Hai sa pun ultimele noutati:
1. Am terminat pentru moment cu ceasurile din bord - am pus led rosu separat pentru ace.
2. Am facut disply-ul de la MP3 albastru -> urmeaza sa termin consola centrala, dar dupa 'Mini'Regionala Tulcea
3. Am antifonat capota motor, cpaota portbagaj si interiorul portbagajului (oala si podeaua) cu o chestie ce pana acum pare a avea efect. Nu ma intrebati ce e, ca nu stiu. A picat putin material si l-am folosit.
4. Pus poze cu capota fata fara dungi. Sper ca macar dupa Tulcea sa pun mana pe restul de stickere.
5. Pus poze cu semnalizarea rosie, aprinsa => se vede foarte bine, chiar daca e vopsita.
Cam cum arata in ultima mi-ar fi placut sa arate cu arcurile. In poza masina era pusa pe un damb, de aceea pare mai lasata. Ar fi fost mai LoganCup mai joasa, dar e perfecta asa cum este: suspensia potrivita pentru o masina de familie-sport
LE: pozele sunt facute in seara asta, motiv pentru care nu am pozat toata masina, complet. Scuze pentru dimensiunea mica a pozelor, dar am preferat sa le redimensionez folosind messul pentru ca le face foarte mici ca marime (in mb ma refer).
In seara asta am facut test-drive dupa ce am pus materialul pentru antifonat. Rezultatul: multumitor, cu silencerul dat jos. Tot in seara asta a fost seara de 'blanuit' masina, in care colegul Marius s-a cam jucat cu ea, facand cateva alarme sa sune.
LLE: am uitat sa spun ca trebuia sa fie montata pe masina si o consola de Laguna 2, pe care am avut-o, dar a plecat catre Sibiu pentru ca am nevoie urgenta de bani :|Attached Files- DSC00460.JPG (31.9 KB, 74 views)
- DSC00461.JPG (24.7 KB, 78 views)
- DSC00462.JPG (16.2 KB, 69 views)
- DSC00463.JPG (16.5 KB, 62 views)
- DSC00464.JPG (69.2 KB, 69 views)
- DSC00465.JPG (55.5 KB, 88 views)
- DSC00466.JPG (63.1 KB, 79 views)
- DSC00467.JPG (70.7 KB, 77 views)
- DSC00472.JPG (48.9 KB, 83 views)
- DSC00468.JPG (35.1 KB, 62 views)
- DSC00469.JPG (32.2 KB, 50 views)
- DSC00470.JPG (30.2 KB, 43 views)
- DSC00471.JPG (36.3 KB, 51 views)
- DSC00474.JPG (31.3 KB, 55 views)
- DSC00475.JPG (36.4 KB, 61 views)
- DSC04943.JPG (214.7 KB, 70 views)
Last edited by iamagi; 4 April 2010, 21:25.
Comment
-
ce material ai folosit la antifonat?se simte diferenta de sunet la motor si toba?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Jantele au fost ~1100 ron. Oricum, cred ca le voi schimba pentru un model mai sport
NZN, nu stiu ce material este. Din cate am inteles se foloseste pentru acoperis la case, sau ceva de genul. Avea cam 1-1.5 cm grosime, deci destul de gros. Se simte o diferenta notabila, pentru ca acum zic eu ca pot accepta toba la drum lung, fara silencer .
Comment
-
pai atunci e clar ca se simte diferenta...din moment ce se poate accepta toba fara silencer...
bafta pe mai departehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Cateva jpg-uri, in caz de ati uitat cum arata masina.
Comment
-
Dar, ce se vede pe geamul dreapta fata? Un papitoi?
Pe capota cand pui dungile? Sau nu le mai pui?
Bafta!!
Comment
-
Astazi am montat si inele de centrare pentru jante (avea inelele de 57.1 mm, prea mari asa ca le-am frezat putin). Desi nu era mare lucru (se simtea doar de la 120km/h o mica trepidatie in volan), am decis ca e bine sa le montez sa nu fie probleme. Mentionez ca la Brasov asa am mers cu ele si nu mi-a facut probleme. Oricum, acum sigur nu mai are trepidatie din cauza jantelor. Intrebare: daca am montat arcuri si jante noi, trebuie refacuta geometria masinii?
Din pacate stickerele LoganCup pentru restul masinii vor trebui sa mai astepte. Se vroia sa fie pe masina pana pe 17, dar ghinionul face ca surioara ei sa nu poata sa isi puna, asa ca vor astepta amandoua.
Inca o veste proasta: daca la inceput (dupa ce am antifonat portbagajul) toba era perfecta fara silencer, azi am descoperit ca la 4000rpm nu mai auzi nimic in masina din cauza ei. Asa ca din nou are silencerul pus. Poate daca antifonez si usile mai scap de zgomot .
Comment
Comment