kitu` este cel de la baiatu din cta ? asta mi se pare cel mai frumos kit ..simplu si elegant ....fa ceva cu eleronu de pe portbagaj...ca nu prea se mai "pupa" acuma cu kitu
Br-28-agm
Collapse
X
-
Mersi SDP. Am mare grija ce el, mai ales ca pe bara fata intra doar telefonul (adica aproape 12 cm).
Loganu, da este cel de la Tiberiu. Ma bucur ca place, de fapt, ideea a fost ca este simplu si nu imi face masina tanc. Asta si primul de la Prostreet (cel ieftin) imi plac. Restul... ma abtin. Eleronul sta acolo cel putin 2 luni, pana imi revin cu banii sa fac tot portbagajul clean (eliminat tot).
Sunt si in cautare de alte jante, mai mari. Deci daca cineva le vrea, sunt for sale
Comment
-
Cristi, mersi mult de urari.
Razvane, eram in criza de timp in momentul ala... Pierdusem 30 de minute.
Fane_CLK, si eu abia astept sa le vopsesc. In plan aveam si un bad-boy dar mai astept. Nu voi renunta la stilul rally, avand in vedere ca si MikeR avea la fel. Si imi place stilul rally, fapt pentru care am vrut sa iau niste jante stil rally, verzi
Bogdan, mersi mersi. Sincer, aseara cand le-am vazut si eu (pana ce am ajuns acasa eu nu le-am vazut), mi-a trecut in gand sa le las asa, dar vorba lui Valeriu: tricolor.
Comment
-
Bravo domnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari!
Comment
-
Gata, am reusit sa fac niste poze mai clare
Am pus poza si cu garda la sol (sau asta se vroia, dar este irelevanta, avand in vedere ca nu era drept terenul) si cu partea sparta a barii.
Maine sper sa ma duc sa vad cum o pot repara si cat ma costa iar la sfarsitul saptamanii viitoare sper sa le am gata de vopsit pe amandoua.Attached Files- DSC00691.JPG (1.37 MB, 159 views)
- DSC00692.JPG (1.39 MB, 148 views)
- DSC00693.JPG (1.35 MB, 83 views)
- DSC00694.JPG (1.36 MB, 75 views)
- DSC00695.JPG (1.37 MB, 76 views)
- DSC00696.JPG (1.41 MB, 97 views)
- DSC00697.JPG (1.39 MB, 97 views)
- DSC00698.JPG (1.39 MB, 88 views)
- DSC00699.JPG (1.41 MB, 102 views)
- DSC00700.JPG (1.40 MB, 96 views)
- DSC00701.JPG (1.35 MB, 77 views)
Comment
Comment