Frumoasa transformare, pacat de lovitura din dreapta fata. Sper sa fie reparabila. Spor la modificari.
Br-28-agm
Collapse
X
-
cine te-a pus sa te duci pe la tandareiam fost si eu acum vreo doua luni in cta si am zis k nu ma mai duc pe acolo....
a da...cand o fis a iti vopsesti barile si ce mai faci sa nu uiti sa vopsesti si suportul ala care e in spate la grila k se vede urat rau ala alb si grila neagra :P
hai succes :P
Comment
-
-
@masinaR, alta varianta era Slobozia, iar nici intre Baraganu si Slobozia nu pot spune ca e bun drumul. Suportul acela il voi face inainte sa vopsesc.
@MishuRS, mersi mult.
@ValentynC, mersi mersi!
@SanduGolan, care e cel care ramane fara cuvinte?Tu ca ai vazut la mine un kit pe care-l vezi peste tot, sau pe tine ca pui lamboo?
Comment
-
Iamagi sa le stapanesti sanatos...arata altfel acum...o mica reparatie la coltul lovit si gata..
Sunt curios sa o vad vopsita cum o sa arate...spor la treburi Senior :
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@BOGDANEL88, mersi pentru urari.
@Loganu, nu am avut timp ma de alte chestii. La 2 am plecat spre Cta, la 5 m-am apucat de schimbat barele si am terminat la 8 ca au fost niste probleme. Si Alex GNT vroia sa stam de vorba si m-a sunat cand ieseam din Cta, dar i-am zis ca nu am timp ca ma grabesc. SI asa, am ajuns la 10.30 la intrare in Braila si la 11.20 acasa. Data viitoare promit ca stau mai mult
Comment
Comment