If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hmm....arata bine tare,dar si eu sunt de parere ca nu se leaga stikerele logan cup de restu masinii....
la culoare ce sa zic....da-i un polish si dispare diferenta...garantez
bafta pe mai departe...
Florin NZN, nu stiu daca voi renunta la ele... dar daca primesc prea multe critici le voi da jos . In orice caz, in legatura cu polishul, v fi facut la bare ca au niste gaze lipite acolo
@SanduGolan, din pacate nu pot sa vin nici la Sibiu nici la Mioveni. Pica la 4 saptamani distanta una de alta, si de fiecare data, in fiecare weekend, nevasta-mea pica in tura de noapte.
Sibiene, ma bucur ca iti place. E vina ta, oricum!
Foarte frumos.
Dai jos suportii la numere si stergi marginea aia neagra cu diluant.O sa se vada super fara dunga aia,din caza ca numaru va ramane alb pe margini si bara e tot alba.Si lipite cu banda dublu-adeziva.
Al!n, m-am gandit la asta dar imi e teama sa nu imi pice numarul .
Ma bucur ca iti place Matheo. Dar acum, nu mai poate fi low ca a ta
Valentine, inca ma gandesc daca sa le schimb sau nu. Le-as schimba pentru ca par cam mici, dar le-as pastra pentru ca sunt foarte rezistente (in comparatie cu altele gen Art, MD si chiar Wolfrace), si sunt pe dimensiuni legale (asta e motivul care ma tine cel mai mult)
Cos_min_i, ma bucur ca iti place. Cred ca iti voi urma sfatul cu jantele... Si cu Mioveni... nu vin . Am mai zis, munceste sotia si de regionala si de nationala
Gata bareleeee.
Astazi am vopsit toate plasele negru lucios (adica bara fata, bara spate si praguri). Nasul de labara fata a fost vopsit negru lucios si nu se vede . Nu am dat barele jos, le-am vopsit pe masina si nu au fost probleme: a iesit perfect.
Poze cu masina + nenea 'All-in-one' si cu automobilul sau (pentru inca doar 6 zile... apoi revenim cu surioara EUH)
imi place de mor... mai ales locul unde vin proiectoarele e nebunie curata...acuma stii ca tre sai grija de 10 x mai mult de ea...borduti,pietre,matze moarte pe drum)...bafta domnu!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment