hope you like it
Br-28-agm
Collapse
X
-
Fara stickere zic eu, da mult mai bine. Nu se pupa stickerele cu kitul asta alea sunt pt altceva nu pt stilul asta. Spor la tunat in continuare !Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Ceva noutati:
Masina a facut ieri 500 km (pe traseul Braila-Slobozia-Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan si coborat pana la capatul acestuia). Consumul a fost 6.7% in conditiile in care am mers pe A2 cu >120km/h din cauza faptului ca eram in intarziere pentru centura Bucurestiului. S-a comportat destul de bine, nu au fost probleme, decat una singura: pe A1 mergeam cu 150 pe langa un TIR din care a zburat o piatra si mi-a lovit parbrizul... Rezultatul: la inceput era o mica gaurica, acum are vreo 15 cm si cred ca o sa se mai extinda ca asta face de ieri incontinuu
Astazi a mai facut inca 50 km pana la Sibiu unde voi ramane o zi sau 2 si apoi plec catre casa . Consumul a mai scazut la 6.6% si cred ca va mai scade avand in vedere ca nu voi mai merge forja cum am mers pe autostrazi .
Cand ma intorc acasa voi trece pe la CASCO sa imi schimb parbrizul (poate imi pun ceva cu un parasolar pe el) si poate reusesc sa rezolv revopsirea pragurilor si sa trec barele pe casco .
Cateva poze... Enjoy!
Comment
-
-
Mah......astazi ti-am vazut masina cu noul look live!
Foarte tare...!
Maine o s-o studiem mai in amanunt!
Comment
-
e vorba de studiu in ansamblu!
Comment
Comment