Vezi la Popescu la magazinul Deltacar...ala mare ...poate gasesti la fel ca tapiteria...eu mi-am luat acum vreo 2 ani de Prestige si sunt perfecte ca asezare pe bancheta....daca le iei de la noi da de stire si te ajut cu montajul
Br-28-agm
Collapse
X
-
-
Giculeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce ai domnu?
Ma rog...tu sti mai bine ce si cum..dar, nu-i treaba oabla!
Comment
-
Pana una alta, am schimbat parbrizul. Si pentru ca in ultima vreme lucrurile nu au mers cum trebuiau, a picat ceva bine: parbriz cu parasolar din fabriza + mai calitativ fata de stock (mai gros sau ceva in genul... oricum, le-am avut in mana pe amandoua - cel stock trimis de Omniasig si cel pe care mi l-a promis tipul din service... e o schimbare).
Comment
-
Am mai modificat culoarea ceasurilor - Sunt albastre cu rosu acum, in loc de alb-rosu . Multumesc MCM022006 pentru lucrare!
SI astazi a primit inca 2 cauciucuri de iarna, de data asta 195/60, noi, Dayton parca le zice. Imi mai trebuie si bara de fata si sa vopsesc bara de spate si gata iarna
Comment
-
se mai gaseste kitul dacia?
eu ma gandeam sa pun pe spate un difuzor si pe fata nu stiu (ma gandeam sa unesc liniile si apoi... ). Sa zicem ca o sa am cam 500 ron de refacut lookul masinii daca renunt la barele Pilot. Din astia, vreau sa cheltui cat mai putin ca sa pun si proiectoare in faruri (stiti voi... xenon cu bulb)
Comment
Comment