If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mersi Emy de sfat! Eu am Vogtland, cam aceeasi treaba cu Eibach. Nu numai ca nu sunt stralucite strazile la noi, ci eu inca ma mir cum au rezistat barele alea pe strada mea atata timp .
Daca pana in primavara nu dau jantele ii trantesc niste distantiere .
Vaaaai... s-a terminat intre noi gata ~x( ... pfffoaa... tu vrei sa-l intreci pe Loganu si sa ai mai mult timp ban ca el ? las' ca rezolv eu cumva si cu tine )))
Pana una alta, am reusit sa revopsesc eleronul. A fost home-made, a iesit bine, l-am dat si cu lac, si asta se pare ca a fost o greseala . Nu numai ca lacul pe care il cumparasem dadea o tenta de galbui, dar noi l-am vopsit la 10 grade, l-am lasat sa se usuce tot la rece. L-am pus pe masina, nu au fost probleme, dar cand a batut soarele in el s-a crapat lacul (au aparut niste crapaturi pe el, cred ca fibra e de vine), drept urmare, il voi tine momentan acolo doar ca sa nu ploua inauntra, caci in primavara voi scoate tot ce am pe portbagaj.
Foarte curand voi da comanda de huse de scaune, voi face pe huse.ro (poate imi zice cineva cum li se par baietii) si inca ma gfandesc la ce culori sa aleg .
Gicule....probleme?
Oricum, sa sti ca si eu am avut aceeasi problema cu lacul "home made". Am impresia ca este de la faptul ca nu a fost uscata bine vopseaua inainte, caci, daca nu ma insel spay-urile se pot folosi pana la 5 sau 10 grade!
Bafta si spor la treaba!
Oricum, curand voi da pragurile jos, nu mai astept pana in primavara. Si tot curand voi aduce acasa un set de jante ATS CUP... momentan ele arata oribil (indoite, vechi etc). Voi incerca sa le repar si sa le pun pe masina. Daca nu, caut pe 16"
parerea mea! -niste jante la care sa tina drumurilor noastre si care sa nu-ti de bataie de cap
merg colantate, dar vezi ca e si pe culoare alba 3D
si negru da bine pe alb, asta daca vrei sa o pastrezi tot in 2 culori (si cu dungile)Black & White
in rest...drumuri de belea!
Mishule, fa-mi te rog niste VT-uri cu jante Borbet T si dezenturile lui Alex_MIU si cu spatele, desi nu stiu daca am poze recente, sa vad cum ar arata colantat doar eleronul si tot portbagajul (si desigur, fara sigle tot timpul). mersi! Cat despre alb perlat, mai dureaza pana vor fi bani de asa ceva, iar Borbet T, ma gandeam sa fac interiorul alb si buza polishata
Bleizere, dungile le-am dat jos de ceva timp. Nu se potriveau cu masina si nici nu voi mai pune .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment