If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
IAMAGI,ai pm.Sper ca intelegi in mare
@sibianul - exact, pentru a le asigura, da, trebuie sa le faca poze pe masina, ca dovada, alaturi de actele doveditoare (bon, factura- cat au costat)
@tica eugen, mersi mult. vor mai astepta urmatoarele modificari, ca am cirza in buget.
@thejock3r le pun pentru ca daca nu le-as fi pus se vedea gol acolo, ceea ce era cam urat. sper sa gasesc un bec sau un led mai mititel in aceeasi noanta cu angel eyes-urile si pana atunci le las asa.
@kovy si becurile stock aveau halogen. pentru astea astept, poate fac niste banuti de un xenon. inca nu le-am reglat, KeanuRev le are reglate.
@lucialina mersi mult. deci merg reglate (au niste suruburi pentru fiecare bec deci pot fi reglate)
@dobre stefan - sistem nu imi pun ca imi micsoreaza portbagajul si nu o sa mai pot sa pun ce este ami important. mersi mult pentru informatia cu service-ul vorbim pe mess.
Astazi kiss-ul nu este acasa, l-am trimis cu nevasta la munca. Va veni pe noapte si vreau sa vad daca bat urat farurile.
nu ai pentru ce! eu i-am intrebat pe baietii de la Piatra Neamt si ei mi-au zis ca se pot regla! abia stept sa le pun si eu pe masina!!! bafta in continuare!
apropo de becurile pentru pozitii: vezi ca au tot ei becuri ptr pozitii in culoarea cerculetelor! eu de la ei am comandat!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment