dau bine jantele pe masina ta, mai coboar-o putin si o sa ai un exemplar frumos!!!!!!!!
Br-28-agm
Collapse
X
-
Culmea frate cand erau pe masina mea nu le lauda nimeni) acum place la toata lumea.Daca se trece pe H&R o sa mai micsoreze distanta dintre cauciuc si aripa sau a 2a varianta gume cu talon un pic mai mare dar nu va mai fi la fel se sexy
Comment
-
Originally posted by ReyPTM View Postfelicitari pentru achizitie.
frumos mai arata bft
Originally posted by emylogan View Postimi place ceea cce vad fff misto, da totusi incearca sa muti antena de la statie pe plafon in mijloc pentru o receptie mai buna......
Originally posted by DeLuXe View Postrenunta la stickeru ala mic de pe usi, la eleron
sus cu jantele, frumoase foc
Originally posted by FANE_CLK View Postce bine dau pe masinutza , parca cer niste distantiere
Originally posted by matheo66c View PostDeci...
-jos cu ea din copac
-jos eleronul
-si cauciucurile la mine
Arata bine rau..sa fie primite Gicule
-o voi cobori cand imi trimiti reglabila
-il voi da jos la primavara
-n-ai sa vezi
Sa fie sa fie!
Originally posted by B-64-MVP View Postdau bine jantele pe masina ta, mai coboar-o putin si o sa ai un exemplar frumos!!!!!!!!
Originally posted by anonimboy View PostDin cate stiu eu el are arcuri sport....e posibil ca distanta mare dintre aripa si roata sa o dea si avelopa cu garda foarte mica....
p.s arata foarte bine cu jantele astea sa le rulezi cu placere
Originally posted by DeLuXe View Postasa si e, uite un ochi format
masina e echipata cu voghland
Originally posted by Alex_MIU View PostCulmea frate cand erau pe masina mea nu le lauda nimeni) acum place la toata lumea.Daca se trece pe H&R o sa mai micsoreze distanta dintre cauciuc si aripa sau a 2a varianta gume cu talon un pic mai mare dar nu va mai fi la fel se sexy
Originally posted by Bleizer View Postha, faine pozele! masina alba, jantele albe si cainele alb
arata super masina, felicitari!
ceva poze de interior, pui?
La interior e absolut stock (exceptand luminile din bord, iluminarea la CD-player si consola de ph2)
Originally posted by BR-17-KOZ View PostMamaaaa ce mijto sunt...stii cum vin astea la mine)),presimt ca vor fi ale meleX
Sa le stapanesti sanatos si multi km fara probleme
Mersi mersi!
Mai, vroiam sa mai urc niste poze si pe zi, dar momentan starea de sanatate nu-mi permite. Poate maine sau miercuri mai urc 2-3 poze
Comment
-
Frumos Mariuse... da-ne de gol
O poza pe fuga .
Ca o observatie: in poza masina pare inalta ca partea cealalta a masinii statea in groapa... De fapt, mie mi se pare la fel de joasa ca atunci cand aveam celelalte bare... Si se simte chestia asta: ating cu pragul dreapta cand intru pe strada
o alta observatie: o sa ajung sa simt fiecare chistoc de tigara peste care trecAttached Files
Comment
-
Comment
-
ce frumoasa e acu ! imi place mult mai mult decat cu kitul pilot! ar merge mai jos, dar daca zici ca ai probleme cu garda la sol acu , e naspa. oricum sa le stapanesti sanatos !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Da, jentile o prind super bine! Totusi o garda la sol mai mica, pe drumurila de braila, sigur o sa iti dea probleme de cap, la propriu. Prima masina a fost un oltcit si i-am facut ambele puntile rigide, garda la sol undeva la 4 cm, si nu puteam merge decat pe strazile principale. Not funny.
Comment
-
Intreadevar acum chiar imi place masinuta . Spor la treaba in continuare Iamagi. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment