If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu chiar nu am glumit...da tu faci cum crezi...data viitoare cand ve vedem iau colantu dupa mine ca sa nu zici ca fac glume...cand e gluma e...cand nu nu...daca era sa fie gluma trebuia sa fie vreun zambaret pe acolo...da nu e ;)
hai succes in continuare daca nu vrei...
sau iti frica in cazu in care il pui si o sa vrei sa vopsesti bara ramai cu "bad-boy"-ul pe colant?
Pai nu era ea prea frumoasa? Se putea sa fie asa mult timp?
Azi, fost la carrefour, lasat masina in parcare, la un loc gigant de parcare distanta de locuri pentru cosuri. Cel de langa mine avea un loc de parcare si jumatate. Am zis ca e bine unde am parcat-o, fiind si in fata si na.
Cand am plecat, dupa 3 ore, am gasit bara spate julita cu picatele rosii (de la cel care fusese langa mine). Deeci, e acum bara spate cum aveam acum un an si putin bara fata.
Norocul totusi este ca au scapat intregi stopurile.
Eu totusi nu inteleg cum poate un om sa fie atat de idiot. Adica, a intrat putin, se vede dunga, cred ca a incurcat acceleratia cu frana si i-a dat nene pana a iesit din parcare. Imi dau seama dupa julitura cum mi-a facut bara cand a intrat in ea . Sper totusi sa aiba cel putin aceeasi julitura ca masina mea, sau chiar mai mult ca asa merita.
Imi place masina, jantele, spatele adica portbagajul clean si stopurile si asa incruntata din fata.Imi trezeste amintiri ....am avut si eu un logan alb, imi placea la nebunie cum arata curat,parca al meu era cel mai frumos!!!
Bafta pe mai departe,km multi fara evenimente neplacute!
Un tartan (a se citi vecin) s-a gandit el sa vada ce am facut eu la masina. Si se uita peste tot. Si ajunge la bara fata. Si ghiciti ce face? Se gandeste sa vada daca-s rezistente liiniile si apasa frate de s-a dus grila din mijloc pana jos. Evident, s-a rupt. Trebuia sa le repar, dar nu era o graba. Acum imi atarna deci trebuie neaparat sa le refac cu fibra .
Ce sa le faci, daca le lipseste materia cenusie
Poze NU FAC! De o vreme, o dau din belea in belea. Sper sa le rezolv pe toate luna asta.
daca pe mine nu prea m-a interesat treaba cu fibra...nu m-am mai interesat de nimeni si il stiu numai pe asta de aici de la mine...asa ca tu te duci unde stii si unde vrei...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment