Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cand punem etrierii?
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• @lau911 acum am inteles

@florin_dnf , multumesc inca o data!

@Alex_MIU, hai acasa sa-ti fac o vizita .
      sigpic

Comment

• mi s-a parut ca ai toba finala japan style .. ia zi .. la drum lung cu silencer e ok ? am gasit una si vreau sa o cumpar .. ce spui ? daca e galagioasa si cu silencer nu prea ma incanta
        Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
        http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1

Comment

• Nu stiu ce toba ai gasit. Ce am eu, e chiar ok la drum lung cu silencer. Depinde ce toba ai gasit tu.
          sigpic

Comment

• salut arata foarte bine masina ...cat a costat sa faci clean portbagaju?
            MY CLA

Comment

• cat te-a costat etrieri de van,sunt mai mari decat cele normale,si la ce ajuta,franeaza mai repede decat cele normale.

Comment

• Etrierii au fost 160 de lei parca. Sunt mai mari decat cei de berlina, compatibili cu discuri de 260mm ventilate. Ajuta mult la franare.

Portbagajul a fost 250 ron parca, acum un an.
                sigpic

Comment

• dat tu ai schimbat si discurile sau le ti tot pe alea originale,si eu am discuri ventilate dar nu stiu ce dimensiuni au,ce zici ar merge si la mine,discurile sunt cele originale diesele de 85 de cai.

Comment

• Discurile inca nu le-am cumparat. Cred ca ai de 259, dar nu stiu sigur.
                    sigpic

Comment

• zilele astea o sa le masor daca are 259 nu merg,numai pe 260 nu,pentru ca vreau si eu sa le schimb ca eu merg mai sportiv si prin oras,si daca franeaza mai repede atunci merita.

Comment

• @cosmin, recomand sa iei in brate cartea de gramatica. Mai pune si tu semne de punctuatie, mai fa si tu acordurile ca lumea, ce naibii, parca nici nu zici ca ai facut 8 clase. E un sfat prietenesc.

Un al doilea sfat prietenesc este : citeste forumul la sectiunea "Logan tuning si alte imbunatatiri" . O sa gasesti acolo raspunsuri la multe intrebari, lamuriri, date si specificatii tehnice.

S-a discutat si para-discutat de franele de utilitare Dacia Logan (Pick-up si VAN) ca sunt diferite de gama de vehicule de persoane (berlina, MCV sau Sandero).

Fii te rog respectuos cu colegii tai de forum care au scris acolo si citeste.

@gicule, ma bucur ca si-a revenit sportiva ...
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Un mic update:

Au venit ultimele piese din puzzle: discuri Brembo (260mm), placute Ferodo Premier, lichid de frana MillerOils si un spray pentru montaj. Nu am poze momentan. Urmeaza peste vreo luna montajul.

Masina, si-a revenit, merge foarte bine, ii lipseste din cand in cand benzina
                          sigpic

Comment

• ma bucur ca si-a revenit dupa ce a baut motorina
                            hmm....numai bunataturi a primit:Brembo, Ferodo. MillersOills
                            Last edited by geo_ultras; 19 February 2012, 18:47.

Comment

• Ti-au dat si stickere ca sa le lipesti pe usi si praguri?
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Si 2 poze.

@geo_ultras, e cazul sa primeasca si ea ceva mai bun, pentru cate a suportat pana acum

@Alex, nu ma incurc eu sa pun pe usi Brembo.Pun direct, NOS, WRC, d-astea.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google