Cand punem etrierii?
Br-28-agm
Collapse
X
-
-
mi s-a parut ca ai toba finala japan style .. ia zi .. la drum lung cu silencer e ok ? am gasit una si vreau sa o cumpar .. ce spui ? daca e galagioasa si cu silencer nu prea ma incantaVand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1
Comment
-
@cosmin, recomand sa iei in brate cartea de gramatica. Mai pune si tu semne de punctuatie, mai fa si tu acordurile ca lumea, ce naibii, parca nici nu zici ca ai facut 8 clase. E un sfat prietenesc.
Un al doilea sfat prietenesc este : citeste forumul la sectiunea "Logan tuning si alte imbunatatiri" . O sa gasesti acolo raspunsuri la multe intrebari, lamuriri, date si specificatii tehnice.
S-a discutat si para-discutat de franele de utilitare Dacia Logan (Pick-up si VAN) ca sunt diferite de gama de vehicule de persoane (berlina, MCV sau Sandero).
Fii te rog respectuos cu colegii tai de forum care au scris acolo si citeste.
@gicule, ma bucur ca si-a revenit sportiva ...
Comment
-
Un mic update:
Au venit ultimele piese din puzzle: discuri Brembo (260mm), placute Ferodo Premier, lichid de frana MillerOils si un spray pentru montaj. Nu am poze momentan. Urmeaza peste vreo luna montajul.
Masina, si-a revenit, merge foarte bine, ii lipseste din cand in cand benzina
Comment
-
ma bucur ca si-a revenit dupa ce a baut motorina
hmm....numai bunataturi a primit:Brembo, Ferodo. MillersOillsLast edited by geo_ultras; 19 February 2012, 18:47.
Comment
-
-
Si 2 poze.
@geo_ultras, e cazul sa primeasca si ea ceva mai bun, pentru cate a suportat pana acum
@Alex, nu ma incurc eu sa pun pe usi Brembo.Pun direct, NOS, WRC, d-astea.
Comment
Comment