Cred ca e poza la caterinca aia si vrea sa faca misto de noi. Ar fi culmea sa fi ajuns la prostiile alea de roti). Nu cred pana nu vad pe masina.
Br-28-agm
Collapse
X
-
-
corpul ala clapeta era super. si acum imi pare rau dupa el.Last edited by razvanamza; 27 January 2013, 08:34.
Comment
-
Într-adevăr, nu sunt alea jantele și nici dimensiunile. Ca sa nu îmi dea Miu ignore pe mess, pun poze cu jantele
Sunt OZ Crono HT, 7x16. Le-am luat cu anvelope de iarna 205/55 (care se vor vinde cu 30ron/bucata) și am cumpărat și anvelope 195/45/16, ajungând cu transport cu tot pe la 350 euro.
Jantele le-am luat din Pitești, la fel și cauciucurile. Am parcurs 640 km, consum 6.4%, în condiții de iarna (mi se pare un consum bun având în vedere ca vreo 200 de km am mers cu un vânt teribil în fata) -> județul pe care nu trebuie sa-l tranzitați iarna: Buzău (vreo 20-25 de km am mers cu 40km/h, dimineața, la ora 8 - nici un utilaj de deszăpezire nu trecuse pe acel drum național).
@lau911, ai știut tu ceva, dar nu tot. Superturismo alea erau într-o stare deplorabila (vopsea sărite, spițe lovite, o janta strâmba), cu toate ca anvelopele erau aproape noi.
@Alex_Miu Știam eu că-ți plac jantele
@Cosmin_Ruz nu vezi ma
@mihai.85 Nu știu unde exact în Caragiale, probabil ca la popas (am oprit după vreo 7 ore de mers sa mâncam - mai aveam puțin și ajungeam acasă și noi nu mâncaserăm) Eu nu te-am văzut, trebuia sa ma faci cumva atent.
@aleXpeed știai tu ce știai.
PS: sunt foarte murdare pentru ca le-am luat direct de pe masina omului.
PS2: am facut in graba si 2 poze la gheata de pe masina - era mai rau aseara, da' e mai cald in garaj si a mai cazutLast edited by iamagi; 27 January 2013, 11:23.
Comment
-
-
Nu la fel de frumos ca Dezent-urile dar vor arata frumuselsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Eram sigur. N-avea cum sa dai 350 de euro pe tampeniile alea, prea suspect pretul si alegerea).
Astea albe imi plac, sunt colantate alb)))?
Comment
-
Am trecut la a doua echipare de iarna.. OaZele cu anvelopele lor, 205/55 - mai inalte cu 2 cm fata de ce aveam eu pe fata. Imi place ca acum nu mai e loc sub aripa, dar la vara voi pune 195/45. Prefer sa fie mai joasa.
Iar jegul de pe ea... se vede in poza strada pe care locuiesc..
Comment
-
-
uau, v-ati vorbit numai loganuri albe pe strada ta...io zic sa face-ti cheta pentru asfaltare...jantele sunt mai mult ca potrivite."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Dupa un drum mai denivelat, ipoteza mea a fost confirmata - cauciucurile sunt prea mari, ating in aripi. Se auzeau la denivelari cum atingeau rotile pe fata.
Momentan ramane in configuratia asta. Presupun ca nu o sa se intample vreo trasnaie, nu? Prin martie-aprilie voi trece la configuratia de vara.
Comment
-
Nu se intampla bre nimic, isi va face loc si adios...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
imi place mult pana acum, dar parca ar mai trebui ceva... nu stiu ce, o folie pe geamuri (macar usor inchisa daca cea neagra nu-ti place), un eleron de luneta, poate niste praguri, parca si elementul ala central vopsit alb sau colantat alb (parca ai prea mult negru in botul masinii). cu alte anvelope (205/50/16 sau 195/55/16) o sa fie super. tu stii cel mai bine cum iti place. spor in ceea ce ti-ai propus
Comment
Comment