Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa le uzezi cu placere domnu`

Comment

• Nenea Gicu zis trantitu'

Sa le stapanesti sanatos domnule si sa le uzezi cu placere!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Aaa... am uitat sa multumesc:
        CataFOF- pentru sfaturi
        vgroza - pentru confirmarea calitatii arcurilor

Mersi Cata! Ia zi, nu merge taiata cate o spira?

Mersi Cristi! Ne vedem la Brasov
        Last edited by iamagi; 15 February 2010, 20:16.
        sigpic

Comment

• sa le stapanesti omule cu placere,mama mama la brasov o sa fim numai trantiti, poate seara ne trantim si noi de tot pai nu...
          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• sa le stapanesti sanatos ..si sa le alergi cu placere in curbe ...lasa-l pe FOF-u..ca a luat altele....cica "sudate"..si tot a mai taiat si din alea
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by SanduGolanu View Post
              sa le stapanesti omule cu placere,mama mama la brasov o sa fim numai trantiti, poate seara ne trantim si noi de tot pai nu...
              normal ca ne trantim
              trebuie sa ei H&R daca vroiai taiate )

Comment

• Ma bucur sa vad ca inca exista pasiune. Spor la bani pentru alte si alte investitii!
                MiNnRuZ

Comment

• Multumesc de urari!

Ieri seara masina a primit arcurile si 2 jante. Astazi am pus celelalte 2 jante. Si tot astazi am facut prima dura cu masina. Prima impresie - jos!

Tot astazi am vopsit stopurile - de fapt semnalizarile. Ele erau galbene, iar cu putin spray pentru stopuri de la colegul Marius, le-am facut rosii. Arata muult mai bine acum.

Poze nu am, nu am terminat inca tot: mai urmeaza schimb de ulei si.. atat!
                  sigpic

Comment

• Acu am vazut numa, ca mai merge cineva pe strazile tarii pe burta!
                    Felicitari si abia astept sa ne vedem la Brasov!!!!!
                    Daca am vazut bine lista, si tu esti prezent!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Nu pot sa lipsesc de la asa ceva!

Nu mai e mult! E bine ca aici se incalzeste, deci astazi voi schimba fara probleme oleiul, voi reusi sa o trag in cateva poze si apoi trebuie facut curatenie in ea... ca de 3 zile e plina de scule, jante, cauciucuri, mizerie si arcuri
                      sigpic

Comment

• hmmm...cat au fost arcele?de ce nu ai ales H&R?au fost mai ieftine?sau nu-s asa rigide decat H&R?sau is mai rigide?multi km fara nici o probl...
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pozele

Florin NZN, nu mi-am luat H&R pentru ca sunt mult prea tari pentru familie. Eu merg peste tot cu familia, deci nu ar fi fost prea ok sa le fac pietre la rinichi. In plus, in Braila drumurile (cel putin acum) sunt foarte foarte naspa. Si cu Vogtland si le simti destul de bine, dar cu H&R te omorau. Sunt mai moi ca H&R, mai tari ca Weitec si aproape la fel ca Eibach (ale mele lasa 35mm). Le-am luat asa pentru ca m-a costat si putin si sunt si de calitate.

Astazi ma terminat tot e mai ramasese: am schimbat uleiul.

Deci saptamana asta masina a primit:
                          *jantele
                          *arcurile
                          *stopurile vopsite
                          *ulei + filtru (revizia de 2 ani)
                          *rezervor plin

Multumiri colegului Marius, care m-a ajutat.

Cel putin 2 luni de acum incolo, masina va ramane asa, pentru ca ... na... criza...
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Da nene', e mai joasa decat inainte iar jantele o coafeaza foarte frumos. Lasa ca in astea 2 luni ai timp sa o plimbi destul ca se te bucuri de ea!! Spor in continuare!
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ohoo....arata super bine...poate la BV ma duci o tura sa vad cum is arcele...
                              in legatura cu drumurile.....crezi ca la mine e mai bine?deloc...vai si amar de ele masini...
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Noroc mare cu jentile si arcurile dupa bombardamentele astea!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google