Br-28-agm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sibianul View Post
    Dar, ce se vede pe geamul dreapta fata? Un papitoi?
    Pe capota cand pui dungile? Sau nu le mai pui?
    Bafta!!
    E o ea nu un el. Are contract cu Duracell-ul sa-l plimbe prin Braila.

@iamagi: Ai echilibrat rotile?
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Rotile au fost echilibrate Cristi pe Vizirului. Nu le puneam altfel pe masina. Si da, 'papitoiul' (sibiene vezi ca daca te aude nevasta-mea face urat ) e o ea. Ce atata contract , mai faceam si eu un ban, dar cu asta trebuie sa il dau . E scai domnule, nu scapi de ea. Pesemne ca ii place in AGM. Curand Duracell-ul va primi sigla Logan club
      sigpic

Comment

• Hai ca postez tot eu, ca imi place la nebunie cand postez doar eu pe topicul asta... Doar asa voi face multe pagini

M-am apucat de operatiunea praguri. Adica, astazi le-am vopsit (home-made ca ies cel mai bine asa) si maine vor fi pe masina. Am ales sa fac acasa tot pentru ca stiu ce iese din manuta colegului mcm si stiu ca asa vor arata mai bine. Acum le-am dus la uscat (am uitat sa le fac iara poze).
        Attached Files
        sigpic

Comment

• asa da domnule!
          Bravo!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• sa vezi ce bestie de familie va deveni... vopseaua si pragurile alea ii vor mai da masinii 12 cai frumosi
            multe "succesuri"!
            sigpic

Comment

• minim..sau maxim...
              aham......Restul e LOGAN

Comment

• 2 cai... maxim 6... Oftica-te bogdane.. baga-ti unghia in gat ca tu n-ai 'bestia dracu in devenire'

Mersi Sibiene! Sper ca si tu sa te poti folosi de ce ti-am dat eu .
                sigpic

Comment

• Garantat o sa ma folosesc...
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

• Azi pe la 6 am trecut pe centura Brailei si era animatie mare la tine pe starada...trebuia sa va torn autoritatilor
                    sigpic

Comment

• Hei hei! dar tu ce treaba ai cu Braila? Vezi-ti de copii tai ... Ce ai vazut tu ma la mine pe strada? Tu si cu Bogdan.. nimeriti strada mea si cu ochii inchisi (daca va aduc de mana, ca in rest, nici cu GPS-ul nu nimeriti)... Auzi tu, stie el unde e strada mea... cand le zic unde stau si ei ma cauta pe camp
                      sigpic

Comment

• Ma ...te cautam pe camp ca m-am luat dupa prietenul tau...deci ai service sau nu?
                        sigpic

Comment

• Ce service ma? Ma tu ma pui sa fac off-topic
                          Pai erati amandoi in masina si v-am explicat ce si cum... dar voi nu ca batman batman!
                          sigpic

Comment

• ma, nimic nu stiti si nici nu vreti sa invatati. am vrut ca Valeriu sa consume mai multa motorina
                            sigpic

Comment

• frumosasteptam pozne cu ele pe masina:P
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Gata si cu pragurile.

Azi dimineata am scos pragurile de la uscat. Le-am mai si polishat putin sa fie totul perfect . TOtul bine si frumos pana le-am adus langa masina: spre uimirea mea, diferenta de culoare: pragurile sunt mai deschise la culoare.

Si totusi, le-am pus asa pentru ca oricat as fi incercat nu ar fi iesit perfect . Le-am prins in silicon universal, iar inainte de asta am lipit autocolant alb, pentru a nu afecta pragul masinii. Si inca o surpriza: desi pragurile se pareau a se mula perfect, aveau mici defecte. Nici o problema. Din nou totul perfect pana am descoperit ca pragul si aripa masinii nu erau aliniate cum trebuie si oricat as fi incercat pragul de fibra ar fi stat cu 1 cm in aer. Asa ca i-am dat intr-un capat un autofilentant, ca sa il stabilizez iar in celalalt capat l-am prins in surubul aparatorii de sub aripa.

Au iesit destul de bine, dar imi pare rau ca nu e la fel si cureaua.

Si desi, stiu ca o sa imi iau mai multe critici urate din cauza ca am pus fibra pe masina, dupa ce am pus stickere LoganCup si am decis sa o fac stil LoganCup Circuit, mi-am pus praguri din fibra. Evident, nu as fi pus asa ceva (adica praguri si chiar praguri stil Vitan) daca nu as fi avut probleme cu pragul dreapta: de fiecare data cand urc in masina, il zgarii cu atelajul meu - acum am descoperit ca pe dedesubt erau numai zgarieturi frumoase.

Multumiri colegului MCM care mereu face treaba buna. Multumiri TheJok3r pentr indrumari. Multumiri dobre stefan ca ne-a ridicat moralul . Si multumiri inca o data sibianul pentru incurajari!
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google