Frumoasa transformare, pacat de lovitura din dreapta fata. Sper sa fie reparabila. Spor la modificari.
Br-28-agm
Collapse
X
-
cine te-a pus sa te duci pe la tandarei am fost si eu acum vreo doua luni in cta si am zis k nu ma mai duc pe acolo....
a da...cand o fis a iti vopsesti barile si ce mai faci sa nu uiti sa vopsesti si suportul ala care e in spate la grila k se vede urat rau ala alb si grila neagra :P
hai succes :P
Comment
-
-
@masinaR, alta varianta era Slobozia, iar nici intre Baraganu si Slobozia nu pot spune ca e bun drumul. Suportul acela il voi face inainte sa vopsesc .
@MishuRS, mersi mult.
@ValentynC, mersi mersi!
@SanduGolan, care e cel care ramane fara cuvinte? Tu ca ai vazut la mine un kit pe care-l vezi peste tot, sau pe tine ca pui lamboo?
Comment
-
Iamagi sa le stapanesti sanatos...arata altfel acum...o mica reparatie la coltul lovit si gata..
Sunt curios sa o vad vopsita cum o sa arate...spor la treburi Senior :sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@BOGDANEL88, mersi pentru urari.
@Loganu, nu am avut timp ma de alte chestii. La 2 am plecat spre Cta, la 5 m-am apucat de schimbat barele si am terminat la 8 ca au fost niste probleme. Si Alex GNT vroia sa stam de vorba si m-a sunat cand ieseam din Cta, dar i-am zis ca nu am timp ca ma grabesc. SI asa, am ajuns la 10.30 la intrare in Braila si la 11.20 acasa . Data viitoare promit ca stau mai mult
Comment
Comment