If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce filmulete - baiatul a fost destul de amabil - si a prezentat in aceasta seara masina pentru LCB - ce pot sa zic - suna foarte frumos - de tras trage - si spor la treaba in continuare ca mai ai ceva chestii - maruntisuri - dar totusi mai sunt + frane si suspensie - care pe asemenea motor trebuie facute... - inca o data felicitari.
Am avut ocazia sa vad pe viu masina in seara asta, felicitari pentru munca depusa, acum suspensie, cauciucuri si frane neaparat!! Foarte tare masina!! Sa mai vii la intalniri!
Eu as face-o la exterior sa para cat mai modeste (doar arcuri si eventual niste jante) si la motor si frane as mai umbla. Adica mno: 'un logan amarat 1.4mpi' ... pana se uita sub capota
mi-a placut relatarea de aseara : " a prins 195 km/h cu a 4-a " f tare !!
aaaa..si mi-a mai placut ca se misca masina in treapta 2-3 !
felicitari inca o data !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
ma scuzati ca nu am raspuns dar nu am avut net acasa.mi a placut la intalnire pe kiselef dar si cursa cu MCD si Bezme .s-a pierdut startul ca era ud pe jos si cauciucuri varza dar am recuperat pe a 2 a .
deci treapta a 3 a este criminala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment