Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kilometrajul sa "modifice" sa vedem si noi un filmulet
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ce se mai aude cu proiectul?
      Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

• Ceva filmulete sa vedem si noi cum mananca bestia asfaltul ?

Comment

• ce se mai aude de filmulet..a-ti rezolvat cu kilometrajul
          :-?
          si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• masina functiomeaza dar inca nu s-a rezolvat kmetrajul din lipsa de idei
            Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• poate ar trebui sa faceti o vorba cu cei care se ocupa de ceasurile din bord. informatia fiind electronica, cred ca aveti nevoie doar de o dimensiune diferita la rezistenta de pe circuitul raspunzator vitezei si/sau turometrului. spor!

Comment

• mutat la my ride .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• foarte frumos proiectu asteptam filmuletele....
                  sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Felicitari pentru proiect...jos cu palaria

Comment

• Originally posted by razvanypo View Post
                      masina functiomeaza dar inca nu s-a rezolvat kmetrajul din lipsa de idei
                      Care ar fi problema cu ceasurile? Indica eronat? Adica daca legati firul de semnal viteza la bord misca acul?
                      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• intr-o zi ati trecut pe langa mine, dar am claxonat degeaba. oricum v-am lasat in urma prin aglomeratia de la stefan cel mare.... . bineinteles, tot pe linia de tramvai.

Comment

• ))))))))))))))))))
                          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• salutare ...frumos proect, frumoasa masina ...te-am vazut de cateva ori langa o spalotarie pe titeica ai o lucrare cred ...eu lucrez in capatul strazi ...ti-o admiram felicitari
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                              intr-o zi ati trecut pe langa mine, dar am claxonat degeaba. oricum v-am lasat in urma prin aglomeratia de la stefan cel mare.... . bineinteles, tot pe linia de tramvai.
                              Iti dai seama?

Tot n-ati gasit timp sa ii faceti si ceasurile alea?
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Prefera sa mearga fara ceasuri, ca sa nu se sperie de ce ar putea arata ele...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google