Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai bine sa arate pe jumate'. asa nu te sperii ce repede ajungi la 50

Comment

• Nu are nimeni rude/prieteni pe la politia rutiera a capitalei? Poate de la aia reusim sa vedem un filmulet al masinii asteia... filmat cu radarul

Comment

• Nu va doresc s-aveti de-a face cu ei)).
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Foarte interesant proiectul, banuiesc ca se misca acceptabil. Eu la anul o sa incerc sa inghesui pe Logan motorul din pozele atasate.
          Attached Files

Comment

• Originally posted by unicul_sgm View Post
            Foarte interesant proiectul, banuiesc ca se misca acceptabil. Eu la anul o sa incerc sa inghesui pe Logan motorul din pozele atasate.
            golanul rosu a lu` cristi?

Comment

• @unicul_sgm, daca tu esti posesorul regretatului, unicului SGM, atunci multa bafta si sa iasa repede proiectul... poate iti faci topic nou, sa urmarim progresul.
              I don't ride low, I fly high...

Comment

• Da a mea a fost berlina SGM. O sa fac un topic cand termin treaba. Probabil la primavara o sa ma apuc. Deocamdata strang piesele necesare, dar ce e mai important am deja
                Attached Files

Comment

• Mult succes SGM, mult succes!! Te asteptam la intalniri. Ce motor ai pe Logan momentan?

Scuzati de offtopic.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• 1.4 sgm-ule te stiu de pe clubul monomarca. abia astept sa vad ce minune iese din mainile tale

Comment

• esti acel SGM care il stim toti sau.....? s-a intamplat sa cada asa? ti ai luat calulatoarele si instalatia electrica? la motoru ala?
                      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• @unicul_sgm sa pui si filmulete dupa ce schimbi motorul, ca l-a mai schimbat unul de pe aici si a uitat sa ne arate si noua...

Comment

• )..........
                          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• uite ca aveam eu prin tel niste poze. enjoy.
                            Attached Files

Comment

• Foarte frumos arata, zici ca e din fabrica asa, bravo baieti! Da jumatatea aia de sticla de Fanta ajuta la ceva, la ce a-ti folosit-o?

Comment

• de pe ce model e luat motorul??? puteti sa-l omologati?
                                Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google