If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am citit acest thread de la inceput abia azi lam vazut mia luat cam o ora jumate sal ci tesc tot si.........OAUUUUUUUUUUUUUUUUU...daca imi poveste cineva ziceam cas basme
si eu am asteptat sa scoata uzina ceva motoare mai mari ma asteptam ca macar pe dastar si fi pus macar 1,9 dar...........varianta ta e sigura ca sa nu mai astept fabrica
sa o stapanesti sanatos si baga mare nota 11
Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Felicitari, super, abia azi am vazut si eu topicul.
Nu sunt din B si ajung f rar, asa ca pt noi "astia" un filmulet chiar si fara km-traj sau turometru ar fi super. Macar o filmare exterioara.
salut, inteleg ca pentru unii '' a va face tuninng '' la logan e ceva frumos ... dar parerea mea e ca prea exagerati cu modificari la motor , loganul e o masina de familie , nu una sport, ca va puneti voi sute de cai e treaba voastra dar ganditiva si la siguranta , daca vrei masina sport iti iei una care e din fabrica , am si eu un logan de care am fost super multumit , la exterior am umblat umpic restul este stoc , toata lumea copiaza pe sgm' , el cand a avut dacia macar a avut inspiratia sa-si puna rollchage ca sa aiba o oarecare siguranta la un impact... daca mergi cu loganul la peste 140km/h si faci poc ma indoiesc sa mai iesi de acolo intreg dar la o viteza mai mare ....nu e nevoie sa dai tu , intra unu care se uita dupa stele.... apreciez ce vreti sa faceti voi , aveti nevoie de mult timp si bani pentru un asemenea proiect dar parerea mea este ca loganul nu trebuie umblat la motor peste limita , este facut pentru familie nu pentru curse , daca vreti sa va alergati cu lumea e fix problema fiecaruia , la noi nu viteza ucide ci inconstienta si prostia . Nu va doresc sa va duceti precum micutzu' si alti prieteni de'ai mei care s'au stins din cauza vitezei. Respect !
Toate sunt masini de familie.. Gasesti aceeasi platforma pe Clio 3 1.2L cat si pe Clio Gordini 200 2.0L. Calculeaza tu diferenta intre 75 CP si 200 CP.
la noi nu viteza ucide ci inconstienta si prostia ...... Nu va doresc sa va duceti precum micutzu' si alti prieteni de'ai mei care s'au stins din cauza vitezei.
Se referea la 1310 SGM, o adevarata opera de arta ce a iesit tehnic din "acea Dacie..".
Nu vad nimic rau in a pune un motor puternic si capabil pe Logan atata timp cat te tine caroseria + eventuale ranforsari, suspensie, frane, acum depinde si de greutatea motorului, putere, cuplu..
si eu as pune motor mai mare pe logan. daca vedeti la toti baietii care au mai modificat, observi si ceva frane mai serioase, o suspensie sport, custi (macar in plan). dacia berlina sgm a fost un bun exemplu de tuning facut cu cap. chiar la impactul care a fost, putine masini noi moderne l-ar fi scapat pe baiatul acela in viata..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment