Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut, foarte frumoasa masina o sa pun niste poze de ceva vreme si te-am vazut azi in pajura arata foarte bine cu jantele noi (sper sa nu te superi pt poze)
    Attached Files

Comment

• Ma mir cum de nu are discuri spate...
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• arata in mare fel ...imi place cum arata ,imi plac jantele .....vobsestei barele albe
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Acum are alte jante albe si cred ca sunt putin mai mari

Comment

• Sunt pe 16de iarna
            Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• @eu4yas : motocicletele alea pe care merg donatorii sau cum le ziceti voi )) sunt cu o era inaintea loganurilor sau a oricarei masini de strada si la capitolul franare si la tot . da , intr`adevar prind 290 dar ai si ciclistica si frane si tot gandite pentru 290 kmph . recent vedam o emisiune pe Discovery si spuneau ca brembo aloca un buget de n ori mai mare pentru cercetari referitor la franarea motocicletelor de viteza(de strada) decat aloca pentru cercetarile frane
              lor maisinilor de competitie . De ce?? pentru ca in masina mai esti protejat si de 800 kg de fier .
              Scuze de offtopic .

Comment

• Logic la motor viata iti atarna de 2 placute de frana

Comment

• sau mai degraba pe capul de pe umeri ? multi sunt inconstienti , adica majoritatea

Comment

• Poti sa pui cateva poze cu masina pt ca place foarte mult masina si stau sa o admir defiecare daca cand o vad prin pajura

Comment

• studiaza putin , si imi vei da dreptate ;)

Comment

• despre ce este vorba, detaliaza ?

Comment

• felicitari pentru acest proiect..si cea mai tare este sigla cu 1.4 mpI )
                          "PH-66-SIX"
                          Dacia Golan 1.4

Comment

• nu inteleg de ce acest topic a degenerat intr-o prostie de contradictie intre pasionatii auto si pasionatii moto! felicitari proprietarului pentru ceea ce-a facut, rusine celor care blameaza motociclistii si pun in aceeasi oala cocalarii care se dau pe 2 roti cu motociclistii seriosi care nu se urca pe motor pentru a se da in stamba ci se urca pe motor fiindca acolo le place sa fie! Sunt si conducator auto si conducator moto, sunt pasionat de ambele si niciodata nu ma simt mai cu mot cand sunt pe motor sau cand conduc masina - toti suntem egali si ar trebui sa invatam sa ne acceptam!
                            Va rog dati dovada de maturitate si nu mai faceti comparatii copilaresti intre moto si 4 roti! Cand vorbim de 4 roti vorbim de confort, posibil confort si putere! Cand vorbim de 2 roti vorbim de sportivitate, multa adrenalina! Va multumesc
                            Last edited by soculuif; 3 July 2012, 22:04.

Comment

• Masina arata traznet Felicitarile mele!Dar cu cine s-a pupat?
                              Attached Files
                              https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• Daca si asta arata traznet, inafara de un motor puternic nu are nimic special...
                                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google