merge la RAR si cred ca se poate omologa.acum e clar ca nu se poate degeaba.
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
@Cristi_xp motorul de rs din cate am auzit ar fii mult mai comprimat nu stiu daca si componentele sunt schimbate..cu toate ca asa ar da bine!
@Razvanypo partea electrica ce faci cu ea? o schimbi toata cu cea de pe laguna? incluzand si bordul ?
Comment
-
este posibil sa schimb si bordul ramane de vazut,insa instalatia electrica clar va fii de laguna.nu am ajuns la partea electrica inca.saptamana viitoare o sa punem motorul pe masina pt ca am avut niste probleme de ultim moment la partea de cutie si dupa aceea incep "problemele" de electica.bafta la toti
poate cineva sa mi faca rost de schema electrica de laguna 2 ?
sa fie format pdf daca este posibil.oricum ne multumim cu orice ati avea.mulumimAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
astazi se monteaza motorul s-a rezolvat problema cu transmisia.ultimele poze inainte sa se puna motorul pe masina.
poate puteti sa mi faceti mie rost de schema electirca de laguna 2Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Am gasit ceva dar mai bine intri pe reno club si cauti acolo.Poate gasesti mai multe decat mine.
Comment
-
si pozele cu motorul pus pe masina .acum urmeaza partea electrica care va dura cel mai mult ca timp pt ca este mai complicat.va multumim pt sprijinAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Bafta voua baieti, sunt sigur ca va iesi ceva frumos...pe unde stati ca as veni pe la voi sa vad pe viu?
Comment
Comment