Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• normal ca vindem de pe ea.motorul este aproape vandut,aeru nu mai avem ce face cu el pt ca s-a modifcat instalatia etc.. dar momentan mai avem nevoie de bani ca sa continuam lucrarea, altfel stam si ne uitam la ea.tocmai acum cand merg toate bine asteptam sa facem rost de bani...............
    Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• Proiectul suna promitator, sunteti geniali daca reusiti, si sigur cred ca reusiti, oricum va urez succes in continuare, se poate spune renasterea SGM-ului ce faceti voi aici
      ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

• crede-ma ca te inteleg bine dar o modificare am facut si eu o data.........si dupa cateva luni s-a dus arborele cotit si nou este vreo 2-3 mii de euro, sh nu gasesti si tare bine mi-a prins ca nu am vandut piesele originale asa ca mai bine te imprumuti sau mai astepti ,dar pana la urma tu sti cel mai bine ,oricum mult succes.

Comment

• 3mii de euro un arbore cotit? e de vapor?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• n-au murit carcotasii??? cod piesa 7700874374=1950 euro astazi, acum 2 ani era vreo 2500 euro si ideea nu era pretul fix (de aceea am spus 2-3mii de euro) ci faptul ca uneori este scumpa reparatia sper ca pricepi!!!!!
            sper ca esti constient ca atunci cand inlocuiesti un arbore cotit mai schimbi si alte piese

Comment

• Frumos proiect! Baftă multă.

Comment

• @emmy: nu te ambala, ca nu a dat nimeni cu parul.

Comment

• Originally posted by EMMY View Post
                  crede-ma ca te inteleg bine dar o modificare am facut si eu o data.........si dupa cateva luni s-a dus arborele cotit si nou este vreo 2-3 mii de euro, sh nu gasesti si tare bine mi-a prins ca nu am vandut piesele originale asa ca mai bine te imprumuti sau mai astepti ,dar pana la urma tu sti cel mai bine ,oricum mult succes.
                  cred ca ai inteles gresit:am pus motorul original de laguna.de ce sa se duca arborele cotit? ala cand se duce trecem la cota 1 cu alti cuzineti cota 1.ce treaba are arborele cu mutatu motorului de pe masina pe alta? nu inteleg,fii mai expilicit te rog.

Comment

• CEZAR-nu crezi ca pictograma aia este penala.....de remarci gratuite sunt satul cat de "par"toata lumea a inteles ce sfat am vrut sa-i dau omului dar mai este cate un bagator de seama care face pe grozavul de parca avea vreo legatura cu subiectul care se discuta aici

Rzavan nu ma refeream la tine ci la ce-am patit eu ,cat de arborele cotit la mine a cazut si era doar un exemplu....daca sti vb aia ca din greseli invata omul dar cel mai bine sa fie din greselile altora
                    Last edited by EMMY; 19 February 2009, 14:26.

Comment

crede-ma ca te inteleg bine dar o modificare am facut si eu o data.........si dupa cateva luni s-a dus arborele cotit si nou este vreo 2-3 mii de euro, sh ,nu gasesti si tare bine mi-a prins ca nu am vandut piesele originale asa ca mai bine te imprumuti sau mai astepti ,dar pana la urma tu sti cel mai bine ,oricum mult succes.
                      nu stiu la ce masina ai facut tu modificari dar arborele cade cand dai prea multa forta in el si in al doilea rand arborele care il avem noi pe masina poate duce si turbo deci nu vad unde este problema cu arborele.daca vorbeai de dacia veche mai intelegeam dar aici nu e cazul sa ma gandesc la asa ceva.stima

Originally posted by VanDiesel View Post
                      cand a aparut topicul nu am crezut ca va tine dar v-ati miscat felicitari!! si bafta; noi cei de pe tusa abia asteptam sa vedem finalul
                      multumim pt incurajari .stiu ca atunci cand a aparut topicul nu credeati asa ceva dar uite ca se poate si ne bucuram ca ne sustineti in continuare.in legatura cu finalul :va fii "dezastruos" .stima
                      Last edited by razvanypo; 19 February 2009, 14:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Va fi dezastros de frumos ceea ce voi ati realizat.

Astept sa il vad alergand pe strazile Bucurestiului.

Succes in continnuare.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• si noi vrem sa l vedem galopand pe strazile bucurestiului dar ne retine bugetul momentan .care vreti "fraier" conditionat prv me ca acu vin caldurile

Comment

CEZAR-nu crezi ca pictograma aia este penala.....de remarci gratuite sunt satul cat de "par"toata lumea a inteles ce sfat am vrut sa-i dau omului dar mai este cate un bagator de seama care face pe grozavul de parca avea vreo legatura cu subiectul care se discuta aici

Rzavan nu ma refeream la tine ci la ce-am patit eu ,cat de arborele cotit la mine a cazut si era doar un exemplu....daca sti vb aia ca din greseli invata omul dar cel mai bine sa fie din greselile altora
                            Ce pictograma?

Comment

n-au murit carcotasii??? cod piesa 7700874374=1950 euro astazi, acum 2 ani era vreo 2500 euro si ideea nu era pretul fix (de aceea am spus 2-3mii de euro) ci faptul ca uneori este scumpa reparatia sper ca pricepi!!!!!
                              sper ca esti constient ca atunci cand inlocuiesti un arbore cotit mai schimbi si alte piese
                              n-au murit carcotasii, spre disperarea ta tu te refereai strict la arborele cotit cand ai spus 2-3 mii. recunosc ca habar n-am de motoare si-mi place sa vorbesc aiurea, sa ma bag in seama. acum esti multumit?
                              te rog sa nu-mi raspunzi la post, ca oricum nu inteleg nimic din motoare, nu-s mecanic.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Spor la facut bani baieti, o sa urmaresc cu interes acest thread.
                                Asteptam cu nerabdare marele final al proiectului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google