Ah ) pai cautam sa punem mana de la mana si sa va ajutam baieti
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Sper sa reusiti sa terminati proiectul si sa postati:
1 filmulet cu viteza maxima..= sprint pana la acea viteza
2 cateva liniute
BAFTA !
Comment
-
salutare.proiectul inca stationeaza .am fost ieri sa iau niste injectoare pt un diesel si am intrebat cat costa instalatia de pe un 1.6 16v si cere cam mult.mai astept sa vedem poate poate...oricum mai dureaza.stiu ca sunteti nerabdatori dar eu sunt si mai nerabdator...si mai am si alte chestii de rezolvat.bafta la totiAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
daca iti reuseste proiectul cred ca ar trebui sa te gandesti la o productie in serie ca sunt multi doritori. chiar asa la ce valoare estimezi investitia in proiectul asta?
spor la treraba!vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
Salut,
nu vreau sa ma consideri carcotas, dar s-au potrivit prinderile motoruli cu cele de pe masina? pana la urma am inteles ca ai pus cutia de laguna, dar planetarele? cutia de laguna nu are 6 trepte(nu ca asta ar fi o problema) dar legaturile intre schimbator si cutie? celelalte accesorii ale motorlui de laguna (aer, servo directie) se potrives sau ai schimbat tot sistemul. la o prima vedere din ce am vazut in acest thread ai luat un motor de laguna II ai dat motorul jos de pe logan si ai montat motorul de laguna... hmmm nu mi se pare chiar atat de simplu, de aceea te intreb, pt ca si pe mine ma batea gandul acum vreo 2 luni dar din lipsa de finante...... in fine, ideea era cum s-au potrivit celelate elemente si prinderile?
Oricum tot respectul pentru acest proiect si multa bafta in continuare.
Comment
-
la o putere asa de mare banuiesc ca trebuie si alte planetare,pompa de frana,discuri mai mari si suspensii sport si altele ca sa se tina cat de cat masina pe drum
Comment
-
planetare schimbi daca pui cutia de pe laguna, dar ca idee, astea de-s stock pe logan, tin bine la taraiala pompa de frana nu trebuie schimbata, doar discurile fata si etrierii, sa fie din aia pt frane ventilate...suspensii sport nu-i musai, dar ar fi de doritDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment